Doğu Akdeniz EKKK esnafa yeni kan olacak

İstihdam ve üretim seferberliğinde Adana esnafına yeni kaynaklar sağlayacak Doğu Akdeniz Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Adana Şubesi görkemli törenle açıldı. Açılışa AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı da katıldı.

Esnaf, iş dünyası, bürokratlar ve siyasilerin büyük ilgi gösterdiği açılışa AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı da katıldı.

Sami Karnas, hedeflerinin ilk etapta 2 bin esnafa hizmet vermek ve kaynak bulmak olduğunu kaydetti.

Dağlı, 16 Nisan’da yapılacak referandumda oylanacak 18 maddelik anayasa değişikliği paketi ve cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi hakkındad a bilgi vererek, “evet” oyu istedi.

Açılışa, AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, Yumurtalık Kaymakamı Asalet Karabulut, Karaisalı Kaymakamı Tolga Polat, TÜMSİAD Adana Şube BaşkanıYakup Kutluca, AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Abdurrahman Yeşiltaş, AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Süleyman Ulu, AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Mustafa Ekici, belediye meclis üyeleri, Halkbank Barajyolu Şube Müdürü, esnaf ve esnaf kredi kelafet kooperatifleri başkanları, ziraat odaları başkanları, Çukobirlik yöneticileri ile çok sayıda esnaf katıldı.