Doktor Ahmet Adıgüzel: "Ben gücümü halktan alıyorum"

CHP Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Doktor Ahmet Adıgüzel, “Ben gücümü halktan alıyorum. O yüzden sırtımı halka asla dönmem” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Seyhan’da en iddialı adaylarından biri olan Halkın Doktoru Ahmet Adıgüzel, saha çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

 

“Öteki Seyhan” diye tanımladığı, kentin yoksul bölgelerini adım adım gezen ve gittiği her yerde büyük bir ilgiyle karşılanan Adıgüzel, Kızılay ve Abidinpaşa caddelerinde de esnaf ziyareti yaptı, Karasoku Mahallesi’nde halkla buluştu.

 

Kapı kapı dolaşarak esnafın sorunlarını dinleyen ve projelerini anlatan Adıgüzel, “Seçim yaklaşıyor diye sokaklarda geziyorsunuz ama seçimden sonra umarım bizi unutmazsınız” diyen vatandaşa şunları söyledi:

 

“Ben gücümü halktan alıyorum. O yüzden sırtımı halka asla dönmem. Çünkü ahde vefanın ne demek olduğunu iyi bilirim. Nerden geldiğimi de nereye gideceğimi de unutmam. Emin olmanızı isterim ki; yarın aday olup başkan seçildikten sonra da sizlerin arasında olacağım. Azim Öztürk’ten en büyük farkımız da bu”.

 

Seyhan’ın kaderini halkla birlikte değiştireceklerini belirten Adıgüzel şöyle devam etti: “Geri bırakılan ilçemizi elbirliğiyle yeniden ayağa kaldıracağız. Seyhan sadece Türkiye’de değil, dünyada örnek gösterilen ilçelerden biri olacak”. Esnaf ziyaretinin ardından sokak ziyaretleri yapan Adıgüzel, sorunları yerinde tespit ettiklerini kaydederek, “Merak etmeyin. Seyhan’ın reçetesi bende” dedi.