Dolmuşlara mühür

Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekiplerinin şehir içindeki toplu taşıma araçlarına yönelik denetimlerini artırıp bazı araçları mühürleyip 10 gün süreyle trafikten men etmesi dolmuşçu esnafının tepkisine neden oldu. Esnaf, zabıta ekiplerinin denetimlerini daha çok kentkart sistemine geçmek istemeyenlere yönelik yaptığını öne sürdüler.

Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekiplerinin şehir içindeki toplu taşıma araçlarına yönelik denetimlerini artırıp bazı araçları mühürleyip 10 gün süreyle trafikten men etmesi dolmuşçu esnafının tepkisine neden oldu.  Esnaf, zabıta ekiplerinin denetimlerini daha çok kentkart sistemine geçmek istemeyenlere yönelik yaptığını öne sürdüler.

Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri şehir içindeki toplu taşıma araçlarına yönelik denetimlerini artırdı. Zabıta ekipleri kentin değişik noktalarında toplu taşıma araçlarına yönelik yaptıkları denetimlerde hatalı olduklarını öne sürdükleri araçlara ceza yazmalarının yanı sıra 10 gün süreyle  trafikten men ederek mühürlemeye başladı.

Bu duruma tepki gösteren ve zor durumda kaldıklarını söyleyen dolmuşçu esnafı, ‘’Ceza yazılmasını anlamasına anladıkta araçlarımızın mühürlenip 10 gün süreyle trafikten men edilmesine anlam veremiyoruz.  Zabıta denetimlerini daha çok kentkart sistemine geçmek istemeyen araçlara yönelik yapıyorlar. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü’den bu duruma el koyarak denetimlerin daha adil ve hakkaniyetli yapılmasını istiyoruz’’ dediler.