Dostluk kazansın

Adana Derbisi öncesi iki takımın teknik direktörü TSYD'NİN organizasyonunda buluştu

TFF 1. Lig’de Cumartesi günü yapılacak Adana Derbisi öncesi iki takımın teknik direktörü Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi'nin organizasyonunda bir araya geldi. Arın ve Tütüneker, skor ne olursa olsun dostluğun kazanması dileklerinde bulundular.

Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi Nihat Geven Tesisleri’ndeki buluşmada moderatörlüğü TSYD Adana Şube Başkanı Kurtul çakın yaptı. Çakın’ın kısa açıklamasının ardından ilk sözü alan Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, rakip ayırt etmediklerini, derbi maça da kendi plan ve düşünceleri ile hazırlandıklarını söyledi.

Adana Demirspor’un önemli oyuncularının bulunduğunu ifade eden Arın, ‘’Biz derbi maçta duruşumuzu çalışarak göstereceğiz. Bu derbi de centilmence geçen diğer derbilere örnek olmalı. Taraftarın ve spor kamuoyunun keyif alacağı bir müsabaka olsun’’ dedi.

UĞUR TÜTÜNEKER

Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker de ligin ikinci yarısına iyi bir giriş yaptıklarını ve 3 maçta 2 galibiyet, bir beraberlik aldıklarını belirtti. 14 final maçlarının kaldığını anlatan Tütüneker, ‘’Her maça tek tek bakıyoruz. Derbi maçında iyi olmasını ve fair play çerçevesinde geçmesini istiyoruz. Derbilere enteresan geçer ve favorisi yoktur. Bu nedenle çok dikkatli olacağız. Her iki takım açısından da iyi geçmesini istiyoruz’’ diye konuştu.

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan her iki teknik direktör ardından, birbirlerine çiçek ve forma vererek başarılar dilediler.