Dr. Eşki, “Spor Barış ve Dostluktur”

Adana Tabip Odası’nca bu yıl sloganı ‘Spor Barış ve Dostluktur’ olarak belirlenen futbol turnuvası başladı.

Adana Tabip Odası(ATO) dünyadaki savaşlara ve ülkemizde yaşanan çatışmalara dikkat çekmek ve barış’ın önemini vurgulamak için geleneksel olarak düzenlediği futbol turnuvasının 7.’sini ‘Spor Barış ve Dostluktur’ olarak belirledi.

Geleneksel Futbol Turnuvası hakkında bilgi veren Adana Tabip Odası(ATO) Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ömer Eşki, hekimlerin yoğun ve stresli bir işi olduğunu, meslek gereği yaşanan olumsuzluklardan bir nebze de olsa kurtulmak için sosyal etkinliklere daha fazla önem verdiklerini belirtti. Oda komisyonlarının aktif çalıştığını da sözlerine ekleyen Dr. Ömer Eşki, “Spor her insanı rahatlatıp, zinde tutar. Biz’de hekim arkadaşlarımızı düzenlediğimiz futbol turnuvaları ile bir araya getirerek hem stres atmalarını sağlıyor hem de kaynaşma ortamı yaratmış oluyoruz. Tamamı hekim ve sağlık çalışanlarından oluşan 10 takım turnuvamızda mücadele edecek. Galip gelecek takımlara, tenis, satranç ve tavla turnuvalarında dereceye girenlerle birlikte 14 Mart Tıp Bayramı etkinliklerinde ödülleri vereceğiz” diye konuştu.

Turnuvada A Grubunda; Hekimbey, Ruhspor, Başkent Kaplanlar, Uygurlar, ile 112 Türkgücüspor. B Grubunda ise Toros OSGBspor, Adana Devlet Hastanesi, Çukurova Devlet Hastanesi, Acıbadem Hastanesi ile Numune Hastanesi takımları mücadele edecek.