Dünya Değişim Akademisi Adana açıldı

Değişim rüzgarı Adana'ya da ulaştı. Ardı ardına merkezleri açılan Dünya Değişim Akademisi'nin 34. merkezi Adana'da hizmet vermeye başladı.

Dünya Değişim Akademisi’nin bütün merkezlerinde sunduğu huzur, güven, bilgelik dolu atmosfer, Adana’da da hazırlanmış. Güler yüzlü Değişim Uzmanları tüm Adana’yı dünyanın en güçlü, doğal ve kadim teknikleri ile kendini keşfe, değişime davet ediyor ve ünlü Değişim Nedir Ve Nasıl Gerçekleşir? kitabından bir ipucu sunuyorlar:Bu dünyada tek bir insan bile değişmeye başlayınca, başkaları da harekete geçer. Göle düşen bir damla tüm gölü harekete geçirir. Sen değişim geçirince, birçok insan da değişim içine girer. Sendeki değişim milyonlarca insane ulaşacaktır..”

 

Adana’da “Değişim Zamanı” sloganı ile açılan mekanda temel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma teknikleri, konsantrasyon ve derin gevşeme çalışmaları sunulacak. Korku Kontrolü, Öfke Kontrolü, Kıskançlık Kontrolü, Başarı Sanatı, Kendini İfade Etme Sanatı, İlişki Sanatı gibi pek çok program uygulanacak.

 

Değişmekte kararlı olanların ilk adresi Dünya Değişim Akademisi, sizi motive eden Değişim Uzmanları, zengin pratik ve teorik sunumları ile Adana’da da aydın ve deneyimli bir ortam hazırlamış. İçinizdeki değişim ateşini yakabilir, daha aydınlık, mutlu, anlamlı yarınlara adım atabilirsiniz.