Dünya Dekor'dan dev birleşme

'Dünya Dekor' markasıyla dekoratif ürünlerde Türkiye'nin lider firması olan Dünya Polistern Grup, gücünü Azerbaycan merkezli Evsen Group ile birleştirdi. Dünya Dekor kurucusu Bülent Kunt: ''Hedefimiz dünya markası olmak''

‘Dünya Dekor’ markasıyla dekoratif ürünlerde Türkiye’nin lideri olan Adana merkezli Dünya Polistern Grup,  gücünü Azerbaycan merkezli Evsen Group ile birleştirdi

Dünya Polistern Grup’tan yapılan açıklamada,  Azerbaycan merkezli bir Holding olan Evsen Group’un, Azerbaycan’da beyaz eşya fabrikası, Otomotiv montaj sanayi, Türkiye’de tekstil fabrikası, Rusya’da AVM işleticisi olmakla birlikte Dubai, Suudi Arabistan, Mısır, İspanya, Fransa ve Arnavutluk’ta da yatırımları bulunuyor.  Bu birliktelik ile ulusal firma olarak Türkiye ve yakın coğrafya ülkeleri ile çalışan Dünya Grup, global firma olmanın startını vermiş oldu.

 Evsen Group ortaklarından Muhammet Ali Evsen, ‘’Vizyon sahibi bir firma ile geleceği olan bir iş koluna yatırım yaptık. Partnerimizin bugüne kadar yaptığı çalışmalara, bizde bundan sonra katkı koyarak güç birliği oluşturup, sinerji yaratmak istiyoruz’’ dedi.

Bu birliktelik ile ulusal firma olarak Türkiye ve yakın coğrafya ülkeleri ile çalışan Dünya Grup, global firma olmanın startını vermiş oldu.

Dünya Polistren Grup kurucusu ve ortağı Bülent Kunt,  ‘’Amiral gemimiz olan markamız Dünya Dekor’u ulusal bir marka yaptık, sıra adının da hakkını vererek dünya markası yapmakta. Yenilenen, değişen ve güçlenen Yeni Dünya olarak daha iyi ve hızlı olmak adına çok çalışacağız. Dünya markası olabilmenin ilk koşulu ihracat rakamlarımızı yüzde 50’lere çıkarmak’’ dedi.