“E-Belediyecilik hizmeti anında çözüm olacak”

CHP Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Ziraat Mühendisi Ayhan Barut, Turgut Özal Bulvarı'ndaki esnaf ve vatandaşlarla görüştü.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Ziraat Mühendisi Ayhan Barut, Çukurova'da güleryüzlü belediyecilik hizmeti sunacaklarını belirtti.

Çalışmaları kapsamında Turgut Özal Bulvarı'ndaki esnaf, vatandaş, emekli, yaşlı, kadın, çocuk ve öğrencilerle görüşen Ayhan Barut, ekibiyle çıktığı yolda vatandaşlarla el ele gönül gönüle Çukurova'yı geleceğe taşıyacaklarını belirtti.

Esnaf ve sanatkarın belediye ile olan işlerinde sağduyulu ve verimli çalışma örneği sergileyeceklerini kaydeden Barut, esnafın belediye ile olan işlerinde tek elden ve e-belediyecilik hizmetiyle anında çözüm sunacaklarını söyledi.

Turgut Özal Bulvarı'nın Çukurova'nın güzide semtlerinden biri olduğuna dikkati çeken Ayhan Barut, "Dur durak demeden çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Aday olarak belirlenmemiz durumunda çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız. Başka arkadaşımız aday gösterilirse yine partimiz ve adayımız için gecemizi gündüzümüze katacağız.

Çukurovalı hemşehrilerim her şeyin en iyisine layık. Çukurova'ya ve hemşehrilerimize uygun projelerle geliyoruz. Esnaf, mahalle VE kahvehaneleri geziyoruz. Sorunları tesbit ediyoruz. Sahada olan biriyim. Örgütten gelen biri olarak vatandaşlarımızla diyaloğumuz aralıksız sürüyor. Esnafımızın belediye ile olan işlerinde özel çaba ve kolaylıklar sağlayacağız. Çukurova'yı örnek bir ilçe yapmaya kararlıyız" diye konuştu.