Eğitimde ezber bozmaya geldiler

Adana'da eğitimiyle göz kamaştıran Sular Koleji'ne görkemli açılış

Adana’da eğitim camiasının çok yakından takip ederek hizmetleriyle ön plana çıkan önde kuruluşlarından olan Sular Koleji, eğitimde ezber bozmaya geldi. 62 derslik, 300 kişilik 2 büyük kütüphane, etüt odaları, 2 adet kapalı spor salonu, 250 kişilik konferans salonu, modern laboratuarı ve ortaokul için ayrı, lise için ayrı binalarıyla hizmet veren Sular Koleji’nin açılışını İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Doygun ile ATO Başkanı Atilla Menevşe gerçekleştirdi.

Öğrencilerinin Atatürk ilkelerinden ödün vermeden yaşam becerileri ile entegre edilmesini temel felsefe olarak belirleyen, kuvvetli eğitim ile pekişen, yabancı dil ile donatımlı, teknolojiye hakim, her yönüyle kaliteli düşünme becerileri ile de süslenen bireyleri yetiştiren Sular Koleji’nin 17 yıllık bir de tecrübesi var. Sular Koleji olmadan önce Kavram Dershanesi olarak hizmet veren şirket, dershanecilik geçmişindeki başarılarını şimdiler de okul olarak taçlandırıyor.

KÜÇÜKATAY: GURURLUYUZ ÇÜNKÜ ADANA’YA HİZMET VERİYORUZ

Güçlü öğretmen kadroları ile eğitimde öncü kuruluş durumundaki Sular Koleji’nin sahipleri olarak, Esin Kolankaya, Ali Cenap Küçükatay, Tamer Günay, Bülent Güler, Yücel Güler ve Özgür Bozkurt isimleri Adana’ya hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyorlar. Ortaklardan Ali Cenap Küçükatay açılış nedeniyle yaptığı konuşmada, ‘temel derslerin sağlamlaştırılmasına yönelik çalışmalarımıza yabancı dilin pekiştirilmesini de ekliyoruz. Matematik, Fen Bilimleri, Türkçe gibi derslerde ayrıntıları öne çıkaran ve soru çözüm odaklı öğretimi uyguluyoruz.  Çocuklarımız deney ve proje çalışmalarını laboratuarlarda yapıyorlar. İleri teknoloji ekipmanlara sahibiz. Satranç, resim, tiyatro, dans, spor, yeşil yaşam ve kültür kulüplerimizle öğrencilerimizin sosyal yanlarının artırılmasını da hedefliyoruz. Gururluyuz çünkü Adana’ya eğitim alanında önemli hizmetler yapıyoruz’ dedi.

VEYSEL DOYGUN VE ATİLLA MENEVŞE’DEN TEBRİK

Açılışı gerçekleştiren Adana İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Doygun ise eğitim kurumlarının başarısının yüksek olmasının ilin kültürel ve sosyal yanının da kalkınmasına katkıda bulunacağını ve verilen eğitim hizmeti ile Adana’nın başarısının yüksek noktalara taşınacağına inandığını belirtip bu duygular ile  müteşebbislere başarı dileklerinde bulundu. ATO Başkanı Atilla Menevşe’de ticaret erbabı her insanın kentinin ekonomisine katkı koyacağını ve bu okulun da ilin ekonomisine kalkındıracağını inandığını belirterek hayırlı olması temennisinde bulundu.

Daha sonra açılış yapılarak gelen davetliler okulu ve eğitimi yerinde görerek izleme fırsatı buldular. Öğrenci velileri de okulun yükselen eğitim grafiğinden ve evlatlarını burada okutmaktan duydukları mutluluğu dile getirdiler.