Ek hizmet binasında sona doğru

Adana’nın sağlık alanında büyük yatırımlarından birisi olan Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi ek hizmet binasında sona yaklaşıldı. Hastane Yöneticisi Dr. Halil Nacar, ek hizmet binasının tamamlanarak hizmete girmesinden sonra Adana’da sağlık alanında bir rahatlamanın söz konusu olacağını söyledi.

200 yataklı ek hizmet binasında sona gelindiğini belirten Dr. Nacar, halen hastanede 720 yatağın bulunduğunu ve bina koşulları nedeniyle imkânlar dâhilinde hizmet verdiklerini belirtip ‘Yeni ek binamız hizmet kapasitesini artıracak ve vatandaşlarımızın daha geniş sağlık hizmeti almasını sağlayacaktır. Ek hizmet binasında 21 ameliyat odası, birer kişilik 100 ve ikişer kişilik 50 hasta odası, 65 kişilik yoğun bakım ünitesi, 80 adet poliklinik, acil servis, radyoloji, laboratuar, kapalı ve açık otoparkımız bulunuyor’ dedi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi’nin Adana’daki sağlık yükünün önemli bir kısmını üstlendiğini belirten Hastane Yöneticisi Dr. Halil Nacar, ‘Böylesine önemli bir ek binamızı Adana’ya kazandırmada sağlık yatırımlarına büyük önem veren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ile Sağlık Bakanımız Dr. Recep Akdağ’a ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Sayın Bakanımız Ömer Çelik Beye ve Adana Milletvekillerine de ayrıca müteşekkiriz’ dedi.