"Ekonomi Değerlendirme Toplantısı" yapıldı

Adana Valisi Mahmut Demirtaş'ın Başkanlığında, Adana Valiliği Toplantı Salonu'nda Ekonomi Değerlendirme Toplantısı düzenlendi.

Toplantıya Vali Mahmut Demirtaş’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Mustafa Yavuz, Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Lutfi Altunsu, Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Ticaret Odası Başkanı Atila Menevşe, Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları  Birliği  Başkanı Nihat Sözütek, İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile işadamları katıldı.

 

Toplantının açılışında konuşan Vali Mahmut Demirtaş, Adana’nın her anlamda gelişmesi için vatandaşların ve kurumların öneri ve isteklerine azami ölçüde hassasiyet gösterdiklerini söyledi.

 

MUHTARLARLA VE VATANDAŞLARLA DÜZENLİ OLARAK BİR ARAYA GELİNDİ

 

2017 yılı içerisinde, “Vatandaşla Buluşma” başlığında muhtarlarla ve vatandaşlarla düzenli bir biçimde bir araya geldiklerini dile getiren Vali Demirtaş, “” dedi.

 

KRİZ ORTAMINA SÜRÜKLEMEK İSTENEN ÜLKE EKONOMİSİ

TEŞVİK PAKETLERİ VE DÜZENLEMELERLE BERTARAF EDİLDİ

 

Vali Demirtaş, son 15 yılda ülke ekonomisinin gösterdiği performans, içerden ve dışardan birçok kez baskı altına alınmaya çalışıldığını belirterek, “” ifadelerini kullandı.

 

ADANA’DA LEZZET FESTİVALİ DÜZENLENECEK

 

Ocak ayında gerçekleştirdikleri geniş katılımlı toplantıda, yatırım altyapısına ilişkin faaliyetlerin ön plana çıktığını hatırlatan Vali Demirtaş, “” diye konuştu.

 

“GÜNEY ADANA KALKINMA PROJESİ” BÖLGENİN SOSYAL, EKONOMİK VE KÜLTÜREL OLARAK KALKINMASINI SAĞLAYACAK

 

Vali Demirtaş, Cazibe Merkezlerini Destekleme Programına değinerek, “” dedi.

 

ADANA, 2023 VİZYONU KONUSUNDA ÜZERİNE DÜŞENİ YAPACAK

 

2023 vizyonunun yerel yansıması olarak Adana’nın üzerine düşeni yerine getirmek üzere her anlamda harekete geçtiğine işaret eden Vali Demirtaş, “” şeklinde konuştu.

 

Vali Mahmut Demirtaş’ın konuşmasının ardından iş dünyası temsilcileri ve katılımcılar, kentin “Ekonomi Değerlendirme Toplantısı” konusunda düşüncelerini dile getirerek, kendilerine düşeni yapmaya hazır olduklarını söyledi.