Elif Doğan Türkmen: “Çukurova’da dostluk rüzgarları esecek”

CHP Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Av. Elif Doğan Türkmen, Muharrem Ayı’nın tüm güzelliklerinin Çukurova’ya yansımasını diledi.

Bolluğu, bereketi, dostluğu ve barışı simgeleyen Muharrem Ayı’nın güzellikleri olanca hızıyla devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Av. Elif Doğan Türkmen, Muharrem Ayı nedeniyle düzenlenen aşure etkinliklerinde Çukurovalı hemşehrilerini yalnız bırakmıyor.


Muharrem ayı boyunca neredeyse her mahalleyi ziyaret eden Av. Türkmen, bu kez de Ahmet Sapmaz Bulvarı’ndaki Funda Sürenkök’ün işyerinde aşure etkinliğine katıldı.


Çukurova’da dostluk ve kardeşlik rüzgarlarının esmesi için mücadele edeceğini kaydeden Av. Türkmen, kültür- sanatı, gelenek ve görenekleri güçlü olan toplumların refah seviyesinin de yükseleceğine dikkati çekti.
Çukurovalılar’ın çağdaş ve medeni olduğuna vurgu yapan Av. Elif Doğan Türkmen, “Çukurova’da sosyal ve toplumsal belediyecilik anlayışımızla vatandaşlarımızın her gününün Muharrem ayında olduğu gibi birbirlerine daha saygılı, kin, nefret ve kavga duygularından arınmış günler yaşamasını sağlayacağız. Hemşehrilerimizin geleceğe daha güvenli bakmalarını sağlayacağız” dedi.


İşyeri sahibi Funda Sürenkök ise Av. Elif Doğan Türkmen’in ziyaretinden dolayı mutlu olduğunu söyledi ve başarılar diledi.