Ellere var Adanaspor’a yok!

Adana’nın Süper Lig özlemini 12 yıl sonra bitiren Adanaspor A.Ş., formasına reklam verecek sponsor bulamazken TEMSA Beşiktaş ile sponsorluk anlaşması imzaladı

Adana’nın Süper Lig özlemini 12 yıl aradan sonra sona erdiren Adanaspor A.Ş formasına reklam verecek  sponsor bulamazken üretimini Adana’da gerçekleştiren TEMSA ulaşım için Beşiktaş ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Adana’nın Spor Toto Süper Lig’deki temsilcisi Adanaspor sponsor bulamadığı için ilk 4 maçına göğüs reklamı bulunmayan formalarla çıktı.  ‘’Sanayi ve tarım’’   kenti Adana’da, kenti Süper Lig de temsil eden Adanaspor’a sahip çıkılmaması taraftarlar arasında üzüntüyle karşılanırken, Adana’da kurulu olan ve üretimini burada yapan TEMSA’nın İstanbul’da Beşiktaş ile sponsorluk anlaşması imzalaması üzüntüyü daha da katladı.

‘’Ellere var da Adanaspor’a yok mu? Adanaspor neden üvey evlat olarak görülüyor’’ diyen Adanasporlu taraftarlar, ‘’Adanasporumuzun maçlara göğüs reklamı bulunmayan formalarla çıkması Adana’nın ayıbı. Bu takım Adana’yı Süper Lig de temsil ediyor. Adanaspor’a tüm Adanalıların sahip çıkması lazım TEMSA elbette istediği kulübe sponsor olarak destek verebilir buna bir diyeceğimiz yok. Ancak,  bulundukları kentinde bir takımının Süper Lig de mücadele ettiğini unutmalılar. Beşiktaş verdikleri desteği elbette Adanaspor’a da verebilirler’’ dediler.