'Emeğin en yüce değer olduğunu söylemekten geri durmayacağım'

CHP'den 24 Haziranda yapılacak seçimlerde milletvekili aday adayı olan ancak listede yer alamayan Av. Kemal Derin, 'Tek Adam'a ve faşizme karşı hak, hukuk, adalet mücadeleme de aynı kararlılıkla devam edeceğim.'dedi.

CHP’den 24 Haziranda yapılacak seçimlerde milletvekili aday adayı olan ancak listede yer alamayan Av. Kemal Derin, “Tek Adam’a ve faşizme karşı hak, hukuk, adalet mücadeleme de aynı kararlılıkla devam edeceğim.”dedi.

Av. Kemal Derin, CHP Milletvekili aday listesine giren tüm arkadaşlarını kutladığını belirterek, yazılı açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Ülkemin özgür, yurttaşların kimlikte ve hakta eşit ve refah içinde yaşadığı bir düzenin kurulması için aralıksız sürdürdüğüm mücadelemi aynı kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğim.

Tek Adam’a ve faşizme karşı hak, hukuk, adalet mücadelemi de aynı kararlılıkla devam edeceğim. Sol değerleri savunmaktan ve emeğin en yüce değer olduğunu söylemekten de geri durmayacağım. Sonuna kadar partime destek olacağım. Önceliğim, partimizin ve Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce’nin seçimi kazanması ve demokrasiye yeniden dönmemizdir. 24 Haziran’da yeniden güzel günlere kavuşmak ümidiyle, listeye giren arkadaşlarımı kutlar başarılar dilerim. “