Emekliler FETÖ'ye kızgın

Türkiye Emekliler Derneği(TÜED) Adana Şubesi, üyelerine yönelik gerçekleştirdiği Konya gezisinde kentin önemli yerlerini gezdi. Mevlana'yı ziyaret eden emekliler, ülkeyi kana bulamak isteyen FETÖ terör örgütüne lanet yağdırdı ve ülkenin bir an önce huzura kavuşması için dua etti.

TÜED Adana Şube Başkanı Seyfi H. İyiyürek'in Ankara'da yapılan çalışmaya davet edilmesi üzerine kafile başkanlığını yönetim kurulu üyesi Yaşar Tekin'in yaptığı gezide, yaklaşık 250 kişilik bir kafile 6 otobüs ile Konya'nın yolunu tuttu. Güle oynaya Konya'ya gelen kafile bir günlük gezi programında Alaaddin Tepesi'ni, Meram ilçesini gezdi. Son durakları Mevlana'yı da ziyaret eden kafile burada da bol bol dua etti. Kafile Başkanı Tekin, Mevlana'nın huzurunda ülkeyi kana bulayan terör örgütü FETO'ya lanet yağdırdıklarını belirterek," Ülkemiz büyük bir felaketin eşiğinden döndü. Ülkemizin bir an önce bu beladan kurtulması ve normal hayatın devam etmesi amacıyla ellerimizi semaya açtık ve Allah'a yakardık." dedi.


"SIRADA ÇANAKKALE GEZİSİ VAR"


Tekin, bir günlük de olsa üyelerini mutlu etmenin sevincini yaşadıklarını belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:
"Güzel bir gezi oldu. Üyelerimizle birlikte tarihi kent Konya'yı gördük ve buraya da hayran kaldık. Yorgunluğumuzu ve stresimizi attık. Üyelerimizi memnun edebildiysek ne mutlu bizlere.


Şimdi de Çanakkale gezisi yapmayı planlıyoruz. 30 Eylül gibi Çanakkale gezimizi yapmak istiyoruz. Amacımız birlikte güzel bir gezi yapmak ve bunu da mümkün olduğunca ekonomik olarak gerçekleştirmek tek hedefimizdir. Bu yöndeki çalışmalarımız devam ediyor."

 


MEHMET ARSLAN VEFAT ETTİ
Bu arada TÜED Adana Şubesi'nde 2009-2015 arasında mali sekreter olarak görev yapan Mehmet Arslan'in vefatı büyük üzüntü yarattı. ArslanKabasakal Mezarlığı'nda toprağa verildi.