Emeklilere Konut Müjdesi

Türkiye Emekliler Derneği Genel Merkezi'nin hazırladığı proje ile TOKİ'den emeklilerin konut sahibi olmalarının temin edileceğine işaret eden Adana Şube Başkanı Seyfi H. İyiyürek, ‘Müracaatları kabul ediyoruz. Kısa zamanda çalışmalarımız sonlanarak emeklileri ev sahibi yapacağız' dedi.

Adana'da emeklilerin sorunlarını iyi tespit ederek bunlara çözüm ürettiklerini gazetemizi ziyaretleri sırasında dile getiren İyiyürek, ‘Adana'daki emeklilerin en büyük sorunlarından birisi olan konut eksikliklerini gidermek için genel merkezimizin girişimleri ile bu çalışmalara başladık. Dernek olarak müracaatları kabul ediyoruz. Bunu hayata geçirmek için de gayret içindeyiz. Elbette başvuran her emekliye konut edindirmek kolay değil. Kura ile hak sahiplerinin konutlarının teslimine kadar dernek adına onların yanındayız. Süreç gayet yerinde ve olumlu çalışmalarla devam ediyor' dedi.


SÜREÇ İYİ GİDİYOR, SONA YAKLAŞTIK


Emekliler Derneği'nin asli görevlerinin tüm koşullarını yerine getirmek adına yönetim kurulu üyeleriyle birlikte özverili çalıştıklarının altını çizen Şube Başkanı İyiyürek, ‘Emeklilerimizin alış verişlerinden tutun da, sağlık, ulaşım, bireysel ihtiyaçlarının karşılanması gibi konularda emeklilere yönelik gerekli indirimlerin tahsis edilmesinde önemli mesafeler kat ettik. Bu da bizleri mutlu ediyor. İşte bu hizmetlerimizi TOKİ ile işbirliği içinde konut edindirme imkanı ile taçlandırmak istiyoruz. Mesaimizi de bu yönde veriyoruz. Arsa tahsisleri yapılmadan önce uygun arsaları da temin ettik. Süreç olumlu işliyor' sözleriyle görüşlerini dile getirdi.