Engin İpekoğlu, ''Çıkın adam gibi maç yönetin''

TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor Teknik Direktörü, deplasmanda hakem hatalarıyla 4-2 yenildikleri Elazığspor maçının hakemi Onur Karabaş'a yönelik tepkisi dinmiyor. PFDK tarafından 3 maç cezası alan İpekoğlu, ''Çıkın adam gibi maç yönetin'' dedi.

TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor Teknik Direktörü, deplasmanda  hakem hatalarıyla 4-2 yenildikleri Elazığspor maçının hakemi Onur Karabaş’a yönelik tepkisi dinmiyor.  PFDK tarafından 3 maç cezası alan İpekoğlu, ‘’Çıkın adam gibi maç yönetin’’ dedi.

Engin İpekoğlu,  Aytaç Durak Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında Elazığspor maçını yöneten hakem Onur Karabaş’a tepki gösterdi.

Elazığspor maçını hakem hatalarından kaybettiklerini belirten İpekoğlu,  “Maçın hakeminin arkasına sığınmak istemiyoruz da burada taraflı tarafsız maçtan sonra Türkiye’de ki bütün kanallarda spor yorumculuğu yapanlar  (Hakem sizi katletti) dediler.  Böylesine bir hakemle maçı kazanma ihtimalimiz yoktu’’ dedi.

Camia olarak hakemlerden çok çektiklerini anlatan İpekoğlu, şöyle konuştu:

  “Bir maçta bu kadar hata yapılmaz ki. Adana’nın yüzde 75’i Adana Demirsporlu diyoruz. 2 buçuk milyon taraftarı olan bir takımın sen hayallerini bir maçta bitiriyorsun. Taraftarlarımızın hepsinin canı yanıyor. Kimseden bir şey istediğimiz yok. Çıkın adam gibi maç yönetin.’’

İpekoğlu, PFDK’nın kendisine verdiği cezayla ilgili tahkime gideceklerini de sözlerine ekledi.