Erdoğan, ''Hedefimiz yüzde 55’in üzerine çıkmak''

CHP Çukurova İlçe Başkanı Yüksel Erdoğan, yüzde 40 olan Çukurova'daki CHP'nin oylarını son seçimlerde yüzde 43,5'e yükselttiklerini ve bu oy oranını yüzde 55'in üzerine çıkarmak adına mahalle meclisleri oluşturarak akıllı dokunuşlar yaptıklarını söyledi.

Gazetemiz Muhabiri Orhun Başkan'a bilgiler veren İlçe Başkanı Erdoğan, mahalle meclisi örgütlenme modelinin hızını kesmeden sürdüğünün altını çizip, daha önce partide görev almış kişilerle bir araya gelip mahalle muhtarlık bölge sorumlularını, okul sorumlusu ve sandık görevlilerini oluşturup ilçedeki toplam 710 sandıkta oy kullanan her seçmene ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. İlçe Başkanı Yüksel Erdoğan, ‘Her sandığın bir dosyasını oluşturup seçmen profiline göre çalışıyoruz' sözleriyle görüşlerini dile getirdi.


AİLELERDE CHP GEÇMİŞİ VAR


Her ailenin kökeninde mutlaka bir CHP geçmişinin olduğuna işaret eden İlçe Başkanı Yüksel Erdoğan, ‘Siz seçmene sadece seçimlerde ulaşır iseniz seçmen bunu oy için ulaşmak olarak değerlendirir. Biz ise seçim dönemleri hariç her yerdeki seçmene ulaşıp partimizi tanıtacağız, anlatacağız. Yani olağan zamanlarda vatandaşla da birlikte olacağız. Köylerde birebir çalışma yapıyoruz. Çukurova'nın köylerindeki ilçe merkezindeki oy oranımızın altında oylarımızı artırıp köy çalışması yapıyoruz. Bu örgütlenme modeli bizi başarıya taşıyacak' dedi.