Erdoğan, ''Mega Sanayi Bölgesi'ni Adana'da açacağız''

24 Haziran seçimleri öncesinde Adana'ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uğur Mumcu Meydanı'ndaki binlerce Adanalıyı coşturan 'Gadasını aldıklarım. Siz her hizmetin en güzeline layıksınız. Gün yıkım ekibine tokat atma zamanıdır' dedi ve gelecek yıl içerisinde Adana'da Mega Sanayi Bölgesi'ni ihdas edeceklerinin müjdesini verdi.

24 Haziran seçimleri öncesinde Adana’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uğur Mumcu Meydanı’ndaki binlerce Adanalıyı coşturan ‘Gadasını aldıklarım. Siz her hizmetin en güzeline layıksınız. Gün yıkım ekibine tokat atma zamanıdır’ dedi ve gelecek yıl içerisinde Adana’da Mega Sanayi Bölgesi’ni ihdas edeceklerinin müjdesini verdi.

KENTSEL DÖNÜŞÜM HIZLANACAK

16 yıllık iktidarları döneminde Adana’ya yaptıkları hizmetleri anlatan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 46.310 m2’lik eski stadyumun yerinde Millet Bahçesi yapacaklarını, Barbaros ve Gülbahçesi Mahalleleri başta olmak üzere Adana’da kentsel dönüşüm konusunda harekete geçileceğini söyledi. Şehir Hastanesi ile Adana’nın Dünya ile yarışır bir sağlık tesisine sahip olduğunu belirten Erdoğan, 177 km uzunluğunda bölünmüş yolu kentimize kazandırdıklarını belirtti. 2 milyar lira değerindeki 13 yol projesinin de gelecek yıl içinde tamamlanacağının altını çizdi.

ÜLKÜCÜ VE ALPERENLERE ÇAĞRI

Hızlı tren projesi, bölgesel hava limanı, 6 adet baraj inşaatının da devam ettiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 171 bin Adanalının İŞKUR aracılığıyla iş sahibi yapıldığını söyledi. Kentimizdeki 3 organize sanayi bölgesinde 34 bin 550 kişinin çalıştığını söyleyen Erdoğan, Adana’nın Mega Sanayi Bölgesi’ne gelecek yıl içinde kavuşacağının da müjdesini verdi. Vakitin üretim zamanı olduğunu vurgulayan Erdoğan, ’01 plakası olan Adana’da birincilik bekliyorum. Ülkücü ve Alperen kardeşlerimin kalan 4 günü iyi değerlendirerek sandıkları patlatmalarını istiyorum’ dedi.