Erdoğan, “Yol haritamızı Çukurova gerçeğine uygun belirleyeceğiz”

CHP Çukurova İlçe Başkanı Yüksel Erdoğan, 6. Danışma Meclisi’nin verimli geçtiğini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova İlçe Başkanı Yüksel Erdoğan, ilçe örgütü olarak düzenledikleri 6. Danışma Meclisi’nin verimli geçtiğini bildirdi.


Parti tüzüğünün amir hükümleri gereği düzenli olarak danışma meclisi toplantılarını gerçekleştireceklerini belirten Erdoğan, CHP İl Başkanı Ayhan Barut, Milletvekilleri Zülfikar İnönü Tümer, İbrahim Özdiş ve Aydın Uslupehlivan, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ile bazı ilçe başkanları, il yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları temsilcileri, sivil toplum örgüt temsilcileri ve meclis üyelerinin katıldığı toplantıda CHP’nin toplumun tüm kesimlerine ulaşabilmesi adına yapılacak çalışmalara yer verildiğini söyledi.


Yoğun katılımla sona eren toplantının karşılıklı ve iyi niyetli görüş alışverişiyle geçtiğini belirten Erdoğan, “Önümüzdeki günlerde program dahilinde sonuç bildirgesi ile mahallelerde geniş katılımlı toplantılar düzenleyeceğiz” dedi.



“CHP’Yİ ANLATACAĞIZ”


Yaygaraya değil işlerine bakacaklarını dile getiren Erdoğan, “Suni  gündemlerin arkasından patinaj çekmeyeceğiz. İnandığımız doğruların arkasından kararlılıkla gideceğiz. Geride bıraktığımız süreçten ders çıkaracağız. Yol haritamızı Çukurova gerçeğine uygun belirleyeceğiz” diye konuştu.


Her an seçim olacakmış gibi alanlara çıkacaklarını vurgulayan Erdoğan, ilçede mahalle komiteleri oluşturacaklarını, köyler ve kırsal kesim başta olmak üzere tüm kesimlere CHP’yi ve etkin politikalar ile projeleri anlatacaklarını sözlerine ekledi.