Erzin: ''Yumurtalık'a sahip çıkma zamanı geldi''

MHP Yumurtalık Belediye Başkan adayı adayı Yusuf Bahri Erzin, seçim çalışmalarını toplumun her kesimine ulaşarak sürdürüyor.

MHP Yumurtalık  Belediye Başkan adayı olan  Yusuf Bahri Erzin seçim çalışmalarına Yumurtalık ve ilçeye bağlı köyleri bir,bir ziyaret ederek  muhtarlar ve mahalle halkıyla kucaklaşan Erzin Yumurtalık için her şeye var olduğunu ve bu konuda vatandaşlardan destek arayışlarını sürdüren Erzin’e destekler çığ gibi yükselmeye devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi  Yumurtalık Belediye Başkan aday,adayı  Yusuf Bahri Erzin iştirak ettiği toplantılara devam ediyor toplantılarda  konuşan  Erzin Muhtarların ve  mahallelerin sorunlarını bizzat yaşayıp çözümü noktasında en yoğun mücadeleyi vereceğinin sözünü veren Erzin şöyle devam etti   Mahallelerin  sorunlarını ve bu sorunların çözümü noktasındaki arayışları tek başımıza değil  muhtarlarımızla beraber yürüteceğiz Dedi.

Erzin Yumurtalık’ın  çağdaş geleceğini kurmak adına hazırladığımız projeleri muhtarlarımızın desteğiyle uygulanabilir hale getireceğiz. İlçemizin makus talihini yenmesi için mutlak gereklilik olan  Adana’ya yakışır bir şekilde Yumurtalık’a  hitap edecek cazibe merkezleri oluşturmaya kararlıyız ve  Bu konuda Yumurtalık’ı tüm sosyal ve ekonomik dinamiklerini harekete geçirmek adına yaptığımız planlamanın, ilçe sakinleri tarafından tam destek bulacağına yürekten inanıyorum”. Dedi.

Bu seçim Türkiye’nin seçimi olacak

Önümüzdeki yerel seçimlerin sadece bir belediye başkanlığı, bir meclis üyeliği seçimi olmayacağını vurgulayan Erzin  “Yapılacak olan seçimleri sadece yerel seçimler olarak değerlendirmeyelim. Bu seçimlerin hemen akabinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve bir yıl sonra da genel seçimlerin olduğunu  onun için yapılacak  ilk yerel  seçimleri birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız dedi.