Eskişehir'i yenerek seri yakalayabiliriz

Adana Demirspor Teknik Direktör Uğur Tütüneker, son haftalarda iyi oynadıklarını ve futbolcuların ellerinden geleni yaptığını belirterek, ''Yarın sahamızda Eskişehirspor'u yenerek seri yakalayabiliriz'' dedi.

- Adana Demirspor Teknik Direktör Uğur Tütüneker, son haftalarda iyi oynadıklarını ve futbolcuların ellerinden geleni yaptığını belirterek, ‘’Yarın sahamızda Eskişehirspor’u yenerek seri yakalayabiliriz’’ dedi.

Mavi-lacivertliler, yarın sahasında karşılaşacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde Teknik Direktör Uğur Tütüneker nezaretinde sürdürüyor. Bir saati aşkın süren antrenmanda Tütüneker, futbolcularını sık sık uyardı. Mavi-lacivertliler Eskişehirspor karşısında galip gelerek şansızlığına son vermek ve taraftarını sevindirmek istiyor.

Tütüneker, yaptığı açıklamada, son haftalarda iyi futbol oynadıklarını ve futbolcularının ellerinden gelen çabayı harcadığını söyledi. Gol pozisyonlarına girdiklerini ancak final paslarında sıkıntı yaşadıklarını belirten Tütüneker, ‘’Bunu da kısa sürede gidereceğiz. Yarın Eskişehirspor ile önemli bir maç yapacağız. Artık 3 puanın gelmesi lazım. Eskişehirspor karşısında galip gelerek seri yakalayabiliriz’’ dedi.

Sakatların durumu

Bu arada, Adana Demirspor Kulübü’nden sakatların durumu ile ilgili yazılı açıklama yapıldı. Açıklama şöyle:

"Oyuncumuz Mehmet Uslu'nun çekilen MR sonucunda arka adalesine birince derecede yırtık tespit edilmiştir. Sağlık ekibimiz tarafından futbolcumuzun tedavisine başlanmıştır. Oyuncumuz Vedat Bora'nın ise çekilen MR sonucunda belinde darbeye bağlı kısmi yırtık tespit edilmiştir. İki gün dinlendirilecek olan futbolcumuzun tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır."

HAKEM TONUSLUOĞLU

Öte yandan, TFF Merkez Hakem Komitesi Eskişehirspor maçını yönetecek hakemi açıkladı. Buna göre, karşılaşmayı Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Yardımcılıklarını da Baran Eraslan ile Bersan Duran yapacak.