EV'leniyoruz 2017 sürprizlerle geliyor

Adana'da ilk kez düzenlenecek 'EV'leniyoruz 2017 Fuarı' 2-5 Şubat 2017 Tarihleri arasında gerçekleştirilecek

TÜYAP Adana Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından düzenlenen EV’leniyoruz 2017, Evlilik hazırlıkları,Konut Projeleri, Mobilya, Aksesuar, Dekorasyon, Züccaciye, Gelinlik,Damatlık,Abiye Kifayet,Çeyiz,Halı,Düğün Organizasyonu,Beyaz Eşya,Ev Elektroniği Fuarı, 2-5 Şubat 2017 tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Evlilik sektöründe faaliyet gösteren bölgenin en önemli üretici ve ihracatçı firmalarının katılacağı EV’leniyoruz 2017 Fuarı'nda, gelinlik ve moda evleri, organizasyon firmaları, oteller ve restoranlar, düğün salonları, fotoğraf stüdyoları, çeyiz firmaları, ev tekstili, mobilya, beyaz eşya, züccaciye, mutfak banyo ekipmanları, halı ve dekorasyon ürünleri, takı ve mücevher, davetiye ve nikah şekeri, çiçekçiler, kuför ve güzellik firmaları, ayakkabı ve çanta firmaları, iç giyim ve hazır giyim firmaları gibi bir çok alanda ürünler ve hizmetler sergilenecek.

EV’leniyoruz 2017 sürprizlerle geliyor

Ünlü tasarımcıların koleksiyonlarında yer alan yeni trend gelinliklerin görücüye çıkacağı fuarda ziyaretçiler fuara özel kampanyalardan faydalanabilecek.

Fuarda, katılımcı firmaların birbirinden şık stantlarda evlilik hazırlıkları ile ilgili son yenilikleri sergileyecek. Adana’da ilk kez düzenlenen EV’leniyoruz Fuarı, tüm bölgede aranılan, takip edilen bir marka haline geleceği belirtildi..
Fuarı, evlilik planları yapan çiftlerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacağı bir platform olacak.

EV’leniyoruz 2017 Fuarı, 2-4 Şubat 2017 tarihleri arasında 10.00 – 21.00, 5 Şubat 2017 günü ise 10.00 – 20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Fuar, TÜYAP’ın yanı sıraAdana Büyükşehir Belediyesi, Çukurova Fuarcılık A.Ş, Adana Ticaret Odası, Adana Sanayi Odası, Adana Ticaret Borsası ve Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesinin destekleri ile hazırlandı.