EV'leniyoruz fuarı kapılarını açıyor

TÜYAP Adana Fuarcılık tarafından organize edilen ve 2017 yılı içerisinde ikinci düzenlenen 'EV'leniyoryuz 2017' fuarı kapıların yarın açıyor. TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş Genel Müdürü Cihat Alagöz, fuar alanının 3 bin 100 m2 alana genişlediğini ve bunun da Adana ekonomisini canlandıran bir fuar anlamına geldiğini ifade etti.

Basın toplantısı düzenleyen Alagöz, bir önceki fuara göre daha da üst seviyelere tırmanan ve içeriği zenginleştirilen EV’leniyoruz 2017 fuarının ticarette direk müşteriye ulaşılan fuarlar cinsinden olmasından dolayı önem arz ettiğini söyledi. Alagöz, bu yıl EV’leniyoruz fuarının yanına kozmetik ve kişisel bakım fuarını da eklediklerini söyledi. Alagöz, birbirleriyle ilintili olan konularda fuar yaparak geçen yıl 35 bin 700 olan ziyaretçi sayısını bu yıl 40 binin üzerinde hedefleyerek çıtayı yükselteceklerinin altını çizdi.

Sezonun son fuarı olacak olan bu fuarın Adana ekonomisine önemli yansımalarının bulunduğunu belirten Cihat Alagöz, Adana’da TÜYAP olarak yılın her ayında fuarları bölerek yapmanın da mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Alagöz, 2017 yılının TÜYAP açısından çok önemli ve verimli geçtiğini kaydedip ‘Bu fuarımıza İstanbul’dan sektörde çok tanınan manken ve modellerin gelerek defile sunacaklar. Adanalıları fuarımıza bekliyoruz. Evlenecekleri ve evlerini yenileyeceklere güzel sürprizlerimizle dolu bir fuar izleteceğiz. Defilemizde gelinlik modasını sergileyeceğiz. Tüm Adanalıları aramızda görmek istiyoruz’ dedi.