Eyüp Arın: ''Derbide dostluk kazansın''

Adanaspor, hafta sonu Adana Demirspor ile yapılacak derbi maçın hazırlığını sürdürüyor. Teknik Direktör Eyüp Arın, her iki takımın taraftarının futbolcuları el ele birlikte tribüne çağırarak dünyaya örnek teşkil etmelerini isteyerek, ''Derbi maçta dostluk kazansın'' dedi.

Adanaspor, hafta sonu Adana Demirspor ile yapılacak derbi maçın hazırlığını sürdürüyor. Teknik Direktör Eyüp Arın, her iki takımın taraftarının futbolcuları el ele birlikte tribüne çağırarak dünyaya örnek teşkil etmelerini isteyerek, ‘’Derbi maçta dostluk kazansın’’ dedi.

Turuncu-beyazlılar derbi maçın hazırlıklarını dün akşam saatlerinde Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Eyüp Arın, nezaretinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Basına ve taraftara açık gerçekleştirilen antrenman bir saati aşkın sürdü.

AntrenmandaTeknik Direktör Arın, futbolcularını hata yapmamaları konusunda sık sık uyardı.

 

DOSTLUK KAZANSIN

 

Teknik Direktör Arın, Çukurova Barış Gazetesi Muhabiri’ne yaptığı açıklamada, hafta sonu Adana Demirspor ile herkesin özlemle beklediği bir derbi müsabakası oynayacaklarını söyledi. Derbinin karnaval havası içerisinde geçmesini arzuladığını belirten Arın, ‘’Her iki takım taraftarı karşılaşma öncesi futbolcuları birlikte el ele tribüne çağırarak dünyaya örnek teşkil etsinler. Seyir zevki yüksek geçeceğine inandığım derbi de dostluk kazasın’’ dedi.

 

ADANASPOR’DA 4 EKSİK

 

Bu arada, Adanaspor’da sakatlıkları süren Onur Akbay, Renan Diniz ve Digao’nun yanı sıra kart cezalısı Veli Kızılkaya, derbide forma giyemeyecek. Arın’ın bu futbolcuların yerine kimlere görev vereceği maç saati belli olacak.

 

ADANASPOR'DAN "TURUNCU DOKUNUŞ"

 

Adanaspor’da sosyal proje çalışmaları kapsamındaTeknik Direktör Eyüp Arın’ın da bulunduğu ekip Şakirpaşa İlkokulu’nu ziyaret etti. Ekip, öğrencilere yöre kıyafeti hediye etti.

Turuncu Dokunuş oluşumunun temsilcisi Yıldıray Reyhanioğlu maddi sorunlar yaşayan okul ve öğrencilere yardım amaçlı bir oluşum gerçekleştirdiklerini dile getirdi ve “Bunu yaparken Adanaspor sevgisini okullara ulaştırmayı hedefliyoruz. Bu amaçla ilk etkinliğimizi Şakirpaşa ilkokuluna 14 kişilik halk oyunları Adana yöre kıyafeti armağan ederek gerçekleştirdik. Etkinliklerimiz devam edecek’’ dedi.

Teknik Direktör Arın da etkinliği güzel düşünülmüş bir proje olarak nitelendirerek, ”Sosyal etkinliklerin bu tür çocuklara daha fazla ulaştırılması gerektiğini düşünüyorum. Sosyal etkinlik içerisinde imkanı olmayanlara yardım gibi düşünülebilir. Bu proje Adana’ya yayılmalı. Projeyi düşünen. Adanaspor taraftarlarına ve turuncu dokunuş oluşumuna teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

U-14 TAKIMI ŞAMPİYON OLDU

Adanaspor U 14 takımı penaltı atışları sonucu Gençlerbirliği U 14 takımını 4-1 yenerek Adana şampiyonu oldu. Karşılaşma sonrası turuncu-beyazlı futbolcular büyük sevinç yaşadı.