Fatih Terim Anadolu Lisesi Voleybolda Adana şampiyonu

Adana’da düzenlenen Liseler Arası Genç Erkekler Basketbol Şampiyonasında Fatih Terim Anadolu Lisesi şampiyon oldu.

2013-2014 liseler arası Genç Erkek Voleybol Adana il birinciliği müsabakalarında 34 takım mücadele etti. İl birinciliği müsabakalarında şampiyon olan Fatih Terim Anadolu Lisesi, grup müsabakalarında sırasıyla; Şehit Abdullah Aydın Emer Anadolu Lisesi, Mobil A.Ş Ticaret Meslek Lisesi, Adana Erkek Anadolu Lisesi’ni 3-0 yenerek yarı finale yükseldi. Yarı final müsabakalarında, Sarıçam Spor Lisesi ve İlhan Atış Anadolu Lisesi’ni 3-0 yenerek final grubuna kaldı. Final grubu müsabakalarında Kozan Fen Lisesini 3-0 ve son maçında Sabancı Kız Teknik EML’ni 3-2 yenerek şampiyonluğa ulaştı.

Fatih Terim Anadolu Lisesi Müdürü Şadi Kadam, voleybol il birinciliğinde şampiyon olan takımını kutladı, “Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ömer Faruk İneçli’ye ve emeği geçen tüm öğretmen, öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Grup müsabakalarından da aynı başarı ile döneceklerine inanıyorum’’dedi.

Beden Eğitimi Öğretmeni Ömer Faruk İneçli, grup müsabakalarında Adana’yı en iyi şekilde temsil ederek Türkiye yarı finallerine yükseleceklerin inandıklarını söyledi. Takım Kapsanı Bayram Çakar, bu yıl daha iyi ve güçlü bir kaım olduklarını, amaçlarının grup maçlarında Adana’yı en iyi temsil etmek amacında olduklarını söyledi