Fatma Gürkan Zopçuk: ''Halkın kararı 'EVET' yönünde''

Ak Parti'nin önceki dönem Adana Milletvekili olan ve evet için çalışan Fatma Gürkan Zopçuk, Adana'da halkın kararını verdiğini ve bu kararında evet yönünde olduğunu belirterek Türkiye'nin geleceği adına verilen evet oylarının önemli olduğunu söyledi.

 

Ak Parti’nin önceki dönem Adana Milletvekili olan ve evet için çalışan Fatma Gürkan Zopçuk, Adana’da halkın kararını verdiğini ve bu kararında evet yönünde olduğunu belirterek Türkiye’nin geleceği adına verilen evet oylarının önemli olduğunu söyledi.

HAYIRCILARI İKNA EDİYORUZ

Gazetemizi ziyaret ederek açıklamalarda bulunan Eski Milletvekili Fatma Gürkan Zopçuk, Türkiye’nin zor süreçten geçtiğine işaret ederek ‘Ben genellikle hayır oyları vermeye daha yatkın insanlarla görüşerek onların neden evet vermeleri gerektiği yönündeki sorularına yanıt verip bu insanlarımızdan oy istiyorum. Doğruları anlatarak evet vermenin neden bu ülke için hayırlı olacağını anlatınca ikna olarak oylarının renginin evet olması da bizleri mutlu ediyor’ dedi.

SANDIKTAN EVET ÇIKACAK

Adana’da evet oylarının oranının hayır oylarından fazla çıkacağına inandığını ve bunu da sahada çalışan bir siyasetçi olarak yılların vermiş olduğu tecrübe ile gördüğünü söyleyen Zopçuk, ‘Ülkemizin bu yönetim modelini ihtiyacı olduğunu sokaktaki yurttaşımız inanın kavramış ve anlamış durumda. Teşkilatlarımız sürekli olarak sahadalar ve onlar da çalışarak evet oylarını artırıyorlar. Sandıktan evet çıkacak ve ülkemizin Ak Parti ile yakaladığı yükseliş trendi yükselecektir’ dedi.

YEREL SEÇİMLERİ KAZANMAK ZOR DEĞİL

Yerel siyaseti de değerlendiren Eski Milletvekili Fatma Gürkan Zopçuk, Adana’da Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere merkez ilçe belediyelerde başarı oranının yükselip yükselmeyeceğine dair bir sorumuz üzerine verdiği yanıtta özetle şunları söyledi. ‘Eğer bir kentte yerel seçimi kazanamıyor iseniz bunun nedeni bizim kendi partimizin seçimle ilgili eksikliğimizden kaynaklandığı aşikardır. Yarına dair geçmiş seçimlerden alınan dersler ile daha doğru strateji izleyerek seçime hazırlanıldığında Adana’da yerel yönetimleri kazanmak zor değildir. Biz Ak Parti olarak bunu başaracak kapasitedeyiz. Adana’da Ak Parti’ye halkın olan bu güven ve itimadı ile yerel yönetimler de başarı yakalanacaktır. Bizler de tüm gücümüzle bunu sağlamak adına kendimizi görevli sayıyoruz’