Fikret Yeni'den Ceyhanlılara TOKİ Müjdesi

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ceyhan’a 499 konut yapılacağını söyledi.

Ceyhan İlçe Teşkilatı’nın iftar programı için beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilçeye giden Başkan Fikret Yeni, iftar saatine kadar esnafları ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Fikret Yeni, AK Parti Hükümeti’nin hizmetlerini anlattı. TOKİ tarafından ilçeye 499 konut yapılacağı müjdesini veren Başkan Fikret Yeni, ihalenin 27 Nisan 2016’da yapıldığını ve inşaatın da önümüzdeki günlerde başlayacağını söyledi.


600 GÜNDE BİTECEK


Konutların Belediye Evleri ile Yarsuvat Mahallesi’nde bulunan 40 bin metrekare arsa üzerine inşa edileceğini belirten Başkan Fikret Yeni, “Proje kapsamında inşa edilecek 499 konutun 331’i 2+1 planında,168’i de 3+1 planında tasarlandı. Konutlar zemin+6 kat şeklinde inşa edilecek. Proje kapsamında ayrıca ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor. Yüklenici firmayla yapılan sözleşmeye göre, 600 günde tamamlanacak olan proje kapsamında bin 729 adet ağaç dikilecek” dedi.


Başkan Fikret Yeni, AK Parti Adana Milletvekili Talip Küçükcan, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Ceyhan Ziraat Odası’nı da ziyaret etti. Oda Başkanı Muhammet Bulut ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre sohbet eden Milletvekili Talip Küçükcan, Başkan Fikret Yeni ve beraberindeki grup, ardından ilçe meydanındaki iftar alanına geçti.


KADİR GECESİ’Nİ TEBRİK ETTİLER


İftar programına iştirak eden Milletvekili Talip Küçükcan, İl Başkanı Fikret Yeni, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ve AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Süleyman Ulu, masaları tek tek dolaşarak davetlilerle sohbet etti ve onların istek ve sorunlarını dinledi. 
Milletvekili Talip Küçükcan, İl Başkanı Fikret Yeni ve İlçe Başkanı Süleyman Ulu yaptıkları selamlama konuşmasında da meydanı dolduran kalabalığın Ramazan’ını, Kadir Gecesi’ni ve Ramazan Bayramı’nı tebrik etti. Milletvekili Talip Küçükcan, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. 
İftar programı, ilahi ve semazen gösterisinin ardından sona erdi.