Fikret Yeni yeniden aday

Fikret Yeni'nin 4 yılı aşkın zamandır il başkanlığı yaptığı Adana'daki il başkanlığı yarışına Fikret Yeni'nin yeniden tek aday olarak katılacağı ancak listesinin tamamına yakınının ise değişerek yenilenmiş bir il yönetiminin seçileceği öğrenildi.

AK Parti’nin almış olduğu karar ile tüm ilçe ve Büyükşehir Belediyelerinin bulunduğu kentlerdeki il başkanlıkları seçimlerinin 31 Mart 2018 tarihine kadar yapılması kararlaştırıldı. Buna göre Adana’da tamamlanmayan ilçe kongreleri ile birlikte il başkanlığı seçimleri de 31 Mart tarihine kadar tamamlanmış olacak.

YÜZDE 50’NİN ÜZERİNE ÇIKMAK İSTİYORUZ

Av. Fikret Yeni’nin 4 yılı aşkın zamandır il başkanlığı yaptığı Adana’daki il başkanlığı yarışına Fikret Yeni’nin yeniden tek aday olarak katılacağı ancak listesinin tamamına yakınının ise değişerek yenilenmiş bir il yönetiminin seçileceği öğrenildi. Başkan Fikret Yeni, kendisinin siyaseten il başkanlığı haricinde hiçbir yere aday olmadığını belirterek il başkanlığı yapan bir kişinin başkaca bir beklenti içinde olmadan Ak Parti’nin Adana’daki oylarını yüzde 50’nin üzerine çıkarmayı hedeflediğini söyledi.

İL YÖNETİMİ YENİLENECEK

İl Başkanı Fikret Yeni, 4 yıllı aşan il başkanlığı süreci içinde 5 seçim yaşadıklarını ve her dönemde Ak Parti’nin oylarını artırdıklarını kaydedip ‘Bu kutsal davaya hizmet etmek benim tek gayemdir. Başkaca bir siyaset beklentim yok. Yönetim kurulu üyelerimi de bu anlamda teşekkür ederek onların da haklarını teslim etmek isterim. İl başkanlığı seçimlerimizde partimizin yönetiminde yenilikler ile önümüzdeki 2019 yerel seçimleri ve ardından Cumhurbaşkanlığı, milletvekilliği seçimlerinde oylarımızı yüzde 50’nin üzerine çıkararak Ak Parti belediyeciliği ile Adana’yı tanıştırmak tek hedefimizdir’ dedi.