Final Sana Yakışır

PTT 1. Lig’den Süper Lige Yükselecek son ekibin belli olacağı play-off’ta yarı final turu ilk maçında Vartaş Elazığspor’a 3-2 yenilen Adana Demirspor, bugün yapılacak final maçında finale kalmak için sahaya çıkacak.

İlk maçın ardından Sheraton Oteli’nde kampa giren mavi-lacivertliler Teknik Direktör Yılmaz Vural, nezaretinde yaptıkları hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

 

Adana Demirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural,  taraftarların Elazığspor maçında stadı tıklım tıklım dolduracaklarına  inandığını belirterek, “Kendilerinden son düdüğe, son saliseye kadar tam destek bekliyoruz. Bu işi hep birlikte başaracağız’’ dedi.

Bu arada ,Elazığspor maçında hafif şekilde sakatlanan Hüseyin Kala ve Onur Akbay’ın tedavisinin sürdüğü ve durumlarının maç saati belli olacağı belirtildi.

 

-ŞİMŞEK NASIL TUR ATLAR-

Rakibine deplasmanda 3-2 yenilen Adana Demirspor’un tur atlayabilmesi için  gol yemeden atacağı 1-0 ve 2-0’lık galibiyetler ile  3-0, 3-1 ve 4-2 gibi  üç ve veya 2 gollü galibiyetler yetecek.

 

-MAÇI TOLGA ÖZKALFA YÖNETECEK-

Öte yandan, 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda Saat 21.30’da başlayacak karşılaşmayı Tolga Özkalfa yönetecek. Özkalfa’nın yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkın, Ali Saygın Ögel yapacak.