Fondöten Nedir ve Niçin Kullanılır

Fondötenhem cildi besleyen hem pürüzsüz görünüm veren, kırışıkları ve ciltteki kusurları gizleme, teni matlaştırma, makyajı yüze sabitleme amacıyla yüze sürülen hoş kokulu, toz makyaj ürünüdür.

Fondötenhem cildi besleyen hem pürüzsüz görünüm veren, kırışıkları ve ciltteki kusurları gizleme, teni matlaştırma, makyajı yüze sabitleme amacıyla yüze sürülen hoş kokulu, toz makyaj ürünüdür.  Pudracilde, sürülen nemlendirici kapatıcı ve fondötenin ciltteki kalıcılığını arttırır. Bu makyaj malzemeleri ürünlerini nasıl kullanıldığında oldukça önemlidir. Öncelikle cildinize yakın renkte olan malzemeyi alarak işe koyulmalıdır.

Çeşitleri Nelerdir?

Günümüzde kozmetik piyasasında iki çeşit ürünler satıştadır. Bunlar toz ve sıkıştırılmış ürünlerdir. Toz fondöteniçeriği incedir. Sıkıştırılmışlar ise, daha yoğun ve katıdır. Sıkıştırılmışlar daha kapatıcı özelliktedir. Tuz pudralar daha çok ten makyajını sabitlemek amacıyla kullanılan, daha hafif kozmetik ürünlerdir. Kuru cilde sahipseniz pudranın dağılmasında sorun yaşamamak için öncelikle cildinize nemlendirici uygulayıp ardından sürün.  Makyaj ürününü cilde uygularken maske gibi görünüme neden olmamak çok önemlidir. Bunun için pudrayı az miktarda kullanmalı, cildin her bölgesine ve ince bir kat şeklinde sürülmelidir. Sizlerde cildinize en uygun ürünleri almak için https://www.kozmela.com/fondotenadresini ziyaret ederek hizmet alabilirsiniz.