Futbolcular göz hapsinde

TFF 1. Lig takımlarından Adanaspor'un Teknik Direktörü Cihat Arslan futbolcuları göz hapsine aldı. Arslan, Bolu kampı sırasındaki antrenmanlarda futbolcuların yaptığı her hareketleri dikkatli bir şekilde izliyor.

- TFF 1. Lig takımlarından Adanaspor’un Teknik Direktörü Cihat Arslan futbolcuları göz hapsine aldı. Arslan, Bolu kampı sırasındaki antrenmanlarda futbolcuların yaptığı her hareketleri dikkatli bir şekilde izliyor.

 

Turuncu-beyazlıların  Bolu Termal Otel’indeki yeni sezon hazırlıkları aralıksız sürüyor. Teknik direktör Cihat Arslan yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra ikişerli gruplara ayrılan futbolcular el topu oynadı. Antrenmanın ikinci bölümünde orta ve şut çalışması yapan Turuncu-beyazlı ekip son bölümünde dar alanda çift kale maç yaparak antrenmanı tamamladı.

 

Teknik Direktör Arslan, bir saati aşkın süren antrenmanlarda futbolcuları adeta göz hapsine alıyor. Arslan, antrenman boyunca futbolcuları sıkı bir şekilde takip ederek her hareketlerini dikkatli bir şekilde izlerken, uyarılarda bulunmayı da ihmal etmiyor.