Futbolcularımın kafasını karıştırmayın

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, futbolcularının kafasını karıştırdığını öne sürdüğü menajerlere sert tepki göstererek, '' Futbolcularımın kafasını karıştırmayın. Anlaşmalı oyuncumu aramaya kalkarsanız, sizi ifşa edip, taraftarın önüne atarım. Sonra da piyasaya çıkamazsınız" dedi.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, futbolcularının kafasını karıştırdığını öne sürdüğü menajerlere sert tepki göstererek, ‘’ Futbolcularımın kafasını karıştırmayın. Anlaşmalı oyuncumu aramaya kalkarsanız, sizi ifşa edip, taraftarın önüne atarım. Sonra da piyasaya çıkamazsınız" dedi.

Sancak, twitter hesabından yaptığı açıklamalarda, Karagümrük maçı kadrosunda yer almayan Metehan Mimaroğlu’nun takımdan ayrılmak istediğini ifade ederek, ‘’Kendisine ödediğimiz 350 bin Euro bonservis bedelini getirmesi halinde ayrılabileceğini ilettik’’ dedi.

Sancak, menajer oyununa geldiğini iddia ettiği bu futbolcunun U 19 takımıyla antrenmana çıkacağını bildirdi.

Menajerlerin oyuncuların kafasını karıştırdığını iddia eden Sancak, ‘’Oyuncuların kafasını karıştırmak isteyen bazı menajerler var. Buradan onlara da mesajım olsun. Benim anlaşmalı oyuncumu aramaya kalkarsanız, sizi ifşa edip, taraftarın önüne atarım. Sonra da piyasaya çıkamazsınız" dedi.

Sancak, çok iyi bir kadro kurduklarını ve hedeflerinin olduğunu ifade ederek, gitmek isteyen bir oyuncu için bir şey yapamayacaklarını ancak değerinin altında göndermeyeceğini belirtti.