Futbolda Adana-Ankara derbisi

TFF 1. Ligin 3'üncü haftası Adana ve Ankara takımları arasında yapılacak maçlara sahne olacak. Adanaspor Cuma akşamı sahasında lider Keçiörengücü, Adana Demirspor ise deplasmanda Ankaraspor ile karşılaşacak.

- TFF 1. Ligin 3’üncü haftası Adana ve Ankara takımları arasında yapılacak maçlara sahne olacak. Adanaspor Cuma akşamı sahasında lider Keçiörengücü, Adana Demirspor ise deplasmanda Ankaraspor ile karşılaşacak.

Turuncu-beyazlılar Cuma akşamı sahasında yapacağı Keçiörengücü maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Turuncu-beyazlılar, Keçiörengücü karşısında galip gelerek liderlik koltuğuna oturmak için sahaya çıkacak. Turuncu-beyazlıların yeni teknik direktörü Yunus Murat Ceylan ile çıkacağı ilk maçta alacağı sonuçta merakla bekleniyor.

TFF 1.Lig’deki diğer temsilcimiz ise Adana Demirspor ise 27 Eylül Pazar günü Ankara deplasmanında Ankaraspor ile karşılaşacak. Boluspor karşısında umulmadık bir şekilde puan kaybeden mavi-lacivertliler, bu maçta galip gelerek yara sarmaya çalışacak.

Ligin 3’üncü haftasındaki Adana-Ankara derbisinde takımların alacağı sonuç spor kamuoyu tarafından da merakla bekleniyor.