Game Over

Adanaspor, Çaykur Rizespor karşısındaki yenilgi sonrası eğer mucize gerçekleşmezse, 12 yıl aradan sonra çıktığı Süper Lige veda ederken, 'Benden bu kadar' diyerek ayrılan Levent Şahin'in yerine Eyüp Arın getirildi. Turuncu beyazlılar ligin bitimine 7 hafta kala adeta Game Over yani ''oyun bitti'' dedi.

Adanaspor, Çaykur Rizespor karşısındaki yenilgi sonrası eğer mucize gerçekleşmezse,  12 yıl aradan sonra çıktığı Süper Lige veda ederken,  ‘Benden bu kadar’ diyerek  ayrılan Levent Şahin’in yerine Eyüp Arın getirildi.  Turuncu beyazlılar ligin bitimine 7 hafta kala adeta Game Over yani ‘’oyun bitti’’ dedi.

Sezon başından bu yana  yanlışlık üzerine yanlışlıkların yapıldığı Adanaspor’da Çaykur Rizespor karşısında alınan 3-1’lik yenilgi  camiayı tam anlamıyla karıştırdı.  Yapılan transfer yanlışlıklarının yanı sıra teknik direktör değişiklikleri turuncu-beyazlıları bu hale getirirken, devre arasında kadroya yeterli takviyenin yapılmayışı daha o günlerden bu günlerin habercisiydi.

Takviye yapılmamasının yanı sıra birde bugüne kadar herhangi bir takım deneyimi olmayan ve A Milli Takım’da kondisyoner olarak görev yapan Levent Şahin’in devre arasında Teknik Direktörlüğe getirilişi takımın sonunu ateşledi.  Şahin’in, Eyüp Arın’dan aldığı mirası ilk 3 maçta bitirmesinin ardından gerçekler tamamen su yüzüne çıktı. Takıma hiçbir katkı sağlamadığı ve ne oynattığı bile belli olmayan Şahin’in haftalar öncesinde alması gerektiği istifa kararı Adanaspor taraftarı tarafından geç alınmış bir karar olarak değerlendirildi.

Taraftarlar 12 yıl aradan sonra çıkılan Süper Lige 6 ayda veda edilmesine adeta isyan ederken, ‘’Yeterli kadroya oluşturulmayacaktı da neden Süper Lige çıktı. Ne olacak şimdi o kadar emeklere’’ dediler.

EYÜP ARIN GÖREVE

Bu arada, Levent Şahin’in görevini bırakmasının ardından yönetim yeniden Alt Yapı Sorumlusu Eyüp Arın’ı göreve getirdi. Turuncu- beyazlıların  Eyüp Arın’ın yönetiminde sezonu tamamlaması bekleniyor.