Gaziler Derneği'nde Kızıl'a ilgi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Uğur Kızıl, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şubesi’ni ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan Belediye Başkan a.Adayı Mustafa Uğur Kızıl’a gösterilen sevgi gösterileri giderek artarken, vatandaş kendisini ‘Seyhan adayımız kesinlikle Kızıl” olmalı şeklinde destek veriyor.

Adana'da partili-partisiz en geniş halk desteğine sahip olan, tüm parti temsilcilerinin büyük destek verdiği Seyhan Belediye Başkan a. Adayı Mustafa Uğur Kızıl coşkusu her yerde devam ediyor.

Gerek Seyhan, gerekse MHP içerisinde büyük tabanı olan Kızıl, 35 yıldır üyesi olduğu partisinde 3 dönem İl Başkan Yardımcılığı gibi önemli görevde bulunmasının yanı sıra, Adana’da kendisine ait il binası olan MHP’nin il başkanlığı binasını büyük fedakârlıklar yaparak yapması takdir topladı.

SİZİ ÜZEN HER ŞEY BİZİ DE ÜZER

Kızıl , Derneğin  Başkanı Melahat Ongun ve yönetimini ziyaret ederek projelerini anlatıp, sorunlarını dinledi.

MHP  Seyhan Belediye Başkan A.Adayı  Mustafa Uğur Kızıl, derneğin  başkanı Melahat Ongun ve yönetimini ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi. Şehit ailelerinin ve gaziler ile gazi ailelerinin yaşadıkları acıları, sıkıntıları yakından bildiklerini ifade eden Kızıl, “Bu ülkenin birliği için, huzuru ve refahı için can veren şehitlerimizin mübarek kanları bu ülkenin çimentosudur. Aynı uğurda mücadele etmiş gazilerimiz de vefanın, sadakatin, vatan sevgisinin ve bağımsızlık tutkusunun timsalidir. Dolayısıyla şehitlerimizin bizlere emaneti olan aileleri de, gazilerimiz ve onların değerli aileleri de bu ülkenin şan ve şeref sayfalarını süsleyen en değerli varlıklarıdır. Bütün gazilerimizin bu kutlu günlerini tebrik ediyorum. Sizi üzen her şey bizi de üzer, sevinciniz ise sevincimizdir. Sizlerle bir arada olmaktan onurluyuz, mutluyuz.” dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şube Başkanı Melahat Ongun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kızıl’a teşekkür etti.