''Genç Girişimciler Gelişim Programı'' sona erdi

- Girişimci İş Adamları Vakfı (GİV) Adana Şubesi ile İlim Yayma Cemiyeti Adana Şubesinin ortaklaşa düzenlediği Genç Girişimciler Gelişim Programı dün akşam düzenlenen oturum ile sona erdi.

Girişimci İş Adamları Vakfı (GİV) Adana Şubesi ile İlim Yayma Cemiyeti Adana Şubesinin ortaklaşa düzenlediği Genç Girişimciler Gelişim Programı dün akşam düzenlenen oturum ile sona erdi.

Alanında uzman akademisyenlerin ve iş dünyasının denetimli isimlerinin yer aldığı program İlim Yayma Cemiyeti Yüreğir Hacı Nazif Çelebi Yüksek Öğretim Yurdu Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

İki hafta süren Program kapsamında geçtiğimiz hafta GİV Adana Şubesi Kurumsal Danışmanı Korkut Daban "İletişim ve Network Oluşturma", GİV Adana Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Aslan ise "Girişimcilik Tüyoları" konulu birer sunum gerçekleştirdiler.

Programın önceki oturumlarında Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesinden Prof. Dr. Aykut GÜL "Dijitalleşme ve Kariyer", Makina Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin AKILLI ise "Geleceğin Teknolojileri" konulu sunumlarını gerçekleştirmişlerdi.

Geleceğin Genç Girişimcilerine yönelik düzenlenen Seminer Programı sonunda katılımcılara sertifikaları takdim edildi.

İlim Yayma Cemiyeti Adana Şubesi Eğitim Komisyonu Başkanı Memet Demirci bu programın bir başlangıç olduğunu önümüzdeki dönemde daha geniş katılımlı programlar düzenleyeceklerini dile getirdi.