Gençlik Kolları AK Parti İl Başkanı Yağcı'yı ağırladı

Ak Parti Adana İl Gençlik Kolları, Genel Merkez Gençlik Kolları Dış İlişkiler Başkanlığı koordinasyonunda her ay gerçekleştirilen Tea&Talk programında bu ay, AK Parti Kurucularından olan AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı’yı ağırladı.

AK Parti Adana İl Başkanlığında gerçekleşen programa il gençlik kolları yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Seyhan, Çukurova, Yüreğir ve Sarıçam ilçe gençlik kolları mensupları da katıldı.

Tea&Talk programının açılış konuşmasını yapan AK Parti Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Av.Mehmet Ay; “Partimizin Kurucularından İl Başkanımız Sayın Ziyaeddin Yağcı’yı ağırlamaktan dolayı çok memnunuz. Kendisinin tecrübelerinden, genç kardeşlerimin de pay çıkartması gerektiğini düşünüyorum. Sayın Başkanımıza bizi kırmayıp davetimize icabet ettiği için çok teşekkür ediyorum. Bu buluşmaya vesile olan İl Gençlik Kolları Dış İlişkiler Başkanlığımıza ve sizlere de burada bulunduğunuz için ayrıca teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Sohbet havasında geçen bu toplantıda Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, ilkokul yıllarından başlayarak AK Parti kurucu üyeliği yaptığı yıllara kadar hayatını, gençlik kolları üyelerine anlattı. Babasının okumasına karşı çıktığını söyleyen Yağcı, ilkokulu okuduktan sonra babasının okuldan aldığını ve kendilerine ait olan yorgancı dükkanında çalıştırdığını anlattı. Konuşmasının devamında İl Başkanı Yağcı; “Hayatımın askerlikten önceki bölümü çok zorluklarla geçti. Okul okumakta zorluklar çeksem de misli misli kitaplar okudum. Daha sonra elbette liseyi ve üniversiteyi bitirdim. Hayatım boyunca hiçbir makama talip olmadım. Uygun görüldüm, çağrıldım. Kimine “Evet” dedim, kimine ise teşekkür ettim.  Ama benim için en onurlu olan ve gurur duyduğum AK Parti’nin kurucularından birisi olmamdır. Siz pırıl pırıl gençlerimize de vereceğim en büyük nasihat, makama talip olmak yerine o makama layık olun. Layık olmanın en önemli yolu da okumak ve kendini geliştirmektir. Eğer bunu yaparsanız mutlaka fark edilirsiniz.” açıklamalarında bulundu.

Toplantı sonrasında İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı’ya, İl Gençlik Kolları Başkanı Av.Mehmet Ay tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.