Gergin meclis

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin dün toplanan meclisinde gergin anlar yaşandı. AK Partili Meclis Üyesi Ozan Gülaçtı'nın belediye faaliyet raporu ile ilgili konuşması sırasında Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a yönelik olarak 'Adana: 1 İsraf: 0 diyerek reklam yaptınız. Sıfıra sıfır elde var sıfır. Aslında elde var demogoji, hizmetsizlik' sözleri ortamı gerdi.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin dün toplanan meclisinde gergin anlar yaşandı. AK Partili Meclis Üyesi Ozan Gülaçtı’nın belediye faaliyet raporu ile ilgili konuşması sırasında Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a yönelik olarak “Adana: 1 İsraf: 0 diyerek reklam yaptınız. Sıfıra sıfır elde var sıfır. Aslında elde var demogoji, hizmetsizlik” sözleri ortamı gerdi.

KARALAR SES TONUNU YÜKSELTİNCE

Ozan Gülaçtı’nın sözlerinden sonra yanıt verme ihtiyacı duyan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar kürsüye gelerek ses tonunu yükselten konuşmasında kendisinin ve belediyesinin uğradığı haksızlıkları anlatmaya çalıştı. Karalar’ın konuşması sırasındaki yüksek ses tonu ile hitabetinden rahatsız olan AK Partili Meclis Üyeleri kürsüdeki hatibe yanıt verince ortalık gerildi. Meclisteki bu gerilim bir süre sonra duruldu ve meclis oturumu da bu gergin dakikalardan sonra sona ermiş oldu.