Gezici Sağlık Ekibi Karaisalı'da

Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Sağlık Şube Müdürlüğü’ne bağlı Gezici Sağlık Otobüsü Karaisalı’da uzman hemşireler ve konusunda deneyimli sağlık ekibi ile vatandaşların kan, şeker, tansiyon değerlerini ölçtü.

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Başkanın eşi Nursen Aslan, Belediye Personel Amiri Kenan Küçük, Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Karaisalı Kadın Kolları Başkanı Hatice Efe ile Ömerli, Fettahlı, Tatık ve Döşekevi Mahallelerinde sağlık taraması yapan Gezici Sağlık Otobüsü, vatandaşların kan, şeker, tansiyon gibi sağlık problemlerinin ölçümlerini yaptı.

Sağlık taramasına gelemeyen vatandaşların evine tek tek giderek tedavilerini gerçekleştiren sağlık ekibine Belediye Başkanı Saadettin Aslan, eşi Nursen Aslan ve MHP Karaisalı Kadın Kolları Başkanı Hatice Efe’de eşlik etti.

Sağlık taramasının ileriki günlerde diğer mahallelerde devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Saadettin Aslan,”Öncelikle bu uygulamayı başlatan Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Hüseyin Sözlü’ye teşekkür ediyorum. Amacımız vatandaşlarımızın ayaklarına kadar sağlık hizmetlerini götürmek. Hastaneye gidemeyen vatandaşlarımız açısından önemli bir proje ve hizmet oldu. Sağlıklı bir Karaisalı için çalışıyoruz. En önemli şey sağlık. Bu konuya biz belediye olarak çok önem veriyoruz" dedi.

Sağlık ekipleri ile birlikte hasta olan vatandaşları evlerinde ziyaret eden Belediye Başkanı Saadettin Aslan, vatandaşların yapılan tedavilerini inceleyerek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

FOTOĞRAFLI: Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Sağlık Şube Müdürlüğü’ne bağlı Gezici Sağlık Otobüsü Karaisalı’da uzman hemşireler ve konusunda deneyimli sağlık ekibi ile vatandaşların kan, şeker, tansiyon değerlerini ölçtü.