Girişimcilik Kursunu tamamlayan 84 kişiye sertifikaları verildi

Sarıçam Belediyesi ile Küçük Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliğiyle yapılan proje dâhilinde Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini başarıyla tamamlayan 84 kişiye sertifikaları verildi.

Sarıçam Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen sertifika töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Törene Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın yanı sıra Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Girişimciler Kurulu Akdeniz Bölge Başkanı Rana Dal, Adana KOSGEB Müdürlüğü KOBİ Uzmanı Ali Gül,  Eğitmen Hüseyin Düzgün ve kursiyerler katıldı.

1931 KİŞİ İŞ SAHİBİ OLDU

Kadınlarımızın çalışma hayatında aktif rol almalarının öncelilikleri arsında yer aldığını da anlatan Başkan Bilal Uludağ, kursta yer alan kadın girişimci adayı sayısının fazla olmasının kendilerini mutlu ettiğini ifade etti. Uludağ konuşmasını şöyle sürdürdü:

Kişinin, gücünün farkında olarak kendi işini kurabilmesi ve atılan doğru adımlarla istihdam yaratabilmesi hem kendi hem de toplum refahı için son derece kıymetlidir. Bu sebeple aldığınız bu kurs ve edindiğiniz bilgiler; cesur, bilgi sahibi, riskleri doğru yönetebilen girişimciler olma yolunda sizlere ışık olacaktır.

Konuşmaların ardından ise kursiyerlere sertifikaları Başkan Bilal Uludağ ve katılımcılar tarafından verildi.