Gökoğlu yönetimi görev dağılımını yaptı

Adana Demirspor'un Mehmet Göoğlu'nun başkanlığında oluşan yeni yönetimi toplanarak görev dağılımını yaptı. Hiradağı ve Onatça 2. Başkanlığa getirilirken, Selek, Çalık ve İzgioğlu başkanvekili oldu.

Adana Demirspor’un Mehmet Göoğlu’nun başkanlığında oluşan yeni yönetimi toplanarak görev dağılımını yaptı. Hiradağı ve Onatça  2. Başkanlığa getirilirken,  Selek, Çalık ve İzgioğlu  başkanvekili oldu.

 

Adana Demirspor Kulübü’nden yapılan açıklamadaAdana Demirspor Yönetim Kurulu Halil Mehmet Gökoğlu başkanlığında 31.05.2017 tarihinde toplanarak görev dağılımı yaptı.

 

Görev dağılımı sonunda Halil Mehmet Gökoğlu başkanlığa, İmam Gazali Hiradağı ve Ümit Onatça 2. Başkanlıklara, Mustafa Selek, Şentürk Çalık ve Mustafa İzgioğlu başkanvekilliklerine getirildi.

As Başkanlığa Aziz Kaya, muhasipliğe Levent Duyuler, Profesyonel Spor Dalları Sorumluluğu’na Şerif Güler, Hukuk İşleri Sorumluluğu’na Erdinç İpek, İdari İşler Sorumluluğu’na İsa Tuzcu, Basın sözcülüklerine Casim Korkmaz ve M. Önder Kaypak,  Alt Yapı ve Amatör Spor Dalları Sorumluluklarına Kazım Bozan ile Ahmet yarar, Reklam-Sponsorluk Sorumluluğu’na Aziz Can Eken, Amatör Kulüler Sorumluluğu’na Casim Korkmaz, Stadyun ve Taraftar Sorumluluğu’na İzzettin Turgut, Yurtdışı İlişkiler Sorumlulukları’na Ahmet Murat Çardak ile Kayhan Dağdanaşar seçildi.

 

TRANSFER KOMİTESİ

 

Bu arada, görev dağılımın ardından Adana Demirspor Yönetimi transfer komitesini de belirledi. Transfer komitesi de 2.Başkan İmam Gazali Hıradağı,Başkanvekilleri Şentürk Çalık ve Mustafa İzgioğlu, As Başkan Aziz Kaya ile Profesyonel Spor Dalları Sorumlusu Şerif Güler'den oluştu.