Gözler TFF'de

TFF 1. Lig Play-Off maçında Karagümrük'e penaltı atışları sonucu 6-5 yenilerek Süper Lige çıkma şansını yitiren Adana Demirspor'da gözler bugün Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) yapılacak olan yönetim kurulu toplantısında.

TFF 1. Lig Play-Off maçında Karagümrük’e penaltı atışları sonucu 6-5 yenilerek Süper Lige çıkma şansını yitiren Adana Demirspor’da gözler bugün Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) yapılacak olan yönetim kurulu toplantısında.

TFF geçtiğimiz hafta içerisinde Süper Lig’in 21 takımla oynanacağı yönünde yazılı açıklama yapmış olmasına karşın, bugün yönetim kurulunda Adana Demirspor’un da Süper Lige alınması konusunun gündeme geleceği belirtiliyor.

Konunun yönetim kurulunun gündemine gelmesi halinde Adana Demirspor’un Süper Lige alınmasının büyük olasılık olduğu konuşuluyor.

Bu arada, Karagümrük maçının ardından sessizliğe bürünen mavi-lacivertli camia ve taraftarlar gözlerini TFF’den gelecek olan müjdeli habere odaklanmış durumda. Müjdeli haberin gelmesinin ardından Başkan Murat Sancak’ın kollarını sıvayarak Süper Lig’de ses getirecek bir kadro oluşturması bekleniyor.