"Güçlü Kadın Güçlü Türkiye" toplantısı

MHP Adana İl Başkanlığı İl Kadın Kolları Teşkilatınca 'Güçlü Kadın Güçlü Türkiye' adlı bin 200 davetli kadının katıldığı ve olağanüstü coşku ve heyecanın yaşandığı toplantıda önemli mesajlar verildi.

MUHTEŞEM COŞKU VE HEYECAN

ÖNEMLİ MESAJLAR VERİLDİ

KARAKAYA’DAN ATATÜRK-TÜRKEŞ-BAHÇELİ SENTEZİ

ÜÇ İSMİN ORTAK ÖZELLİĞİ: ADANA      

“Üç isim saydım Atatürk, Türkeş ve Bahçeli. Üçünün de ortak bir özelliği, Adana ile alakalı olmalarıdır. Pek çok kez Adana’ya gelen Atatürk, Milli Mücadele için de Adana’dan ilham almıştır. MHP kurucu kongreyle Adana’da temeli atılmış ve Türkeş de Adana’dan vekil seçilmiştir. Devlet Bahçeli de zaten Adanalıdır.”

MHP Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Mevlüt Karakaya, ‘MHP’ne zarar verme amaçlı’ yeni bir parti kurma sürecine önayak olanlar için çarpıcı bir tezadı ve ayrıntıyı paylaştı. Karakaya “MHP’yi ülkücülük yapmamakla suçlayıp olağanüstü kongre isteyenler topladıkları yüzlerce imzayı Genel Merkeze vermeyi tercih ettikleri gün hangi gündü biliyor musunuz? Genel Başkanımızın ağır bir ameliyat için önceden planlandığı şekilde hastaneye yattığı gündür. Ameliyat sonrasını, hatta ameliyattan çıkmasını dahi beklemediler. Deniz Baykal için hastaneye kadar gidip dua edenler- ki bu insani ve insani bir durumdur- o zamanki Genel Başkanları için bir geçmiş olsun açıklaması dahi yapmadılar. Üstelik bir de dediler ki; ‘İmzaları görünce kriz geçirdi,100 imza daha götürseydik, kesin geberirdi!’ Allah herkesin kalbine göre versin. Bunlar dün MHP’ni yeterince ülkücü olmamakla suçlayıp bir kısım samimi ülkücüyü ağlarına düşüren ve bugün de ’Biz ülkücü bir parti değiliz’ diyenlerdir. Maalesef durum ve gerçek bu. Doğru yıkılmaz. MHP olarak dimdik ayaktayız.”

MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran da, Karakaya gibi benzer senteze vurgu yaptı.

“EMİN OLUN DOĞRU YERDESİNİZ”

NEVİN TAŞLIÇAY: KADIN OLMADAN MESAFE KAYDEDİLEMEZ

SÖZLÜ: ADANA MHP’NİN KALESİ OLMAYA DEVAM EDECEK

ARİFE KAYTANCI’YA TEŞEKKÜR