Gülaçtı: ''Amaçlarına ulaşamayacaklar''

Ak Parti Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Gurup Başkan Vekili Ecz. Ozan Gülaçtı, son günlerde Ak Parti İl Teşkilatını ve onun şahsında İl Başkanı Fikret Yeni'yi yıpratmaya yönelik başlatılan sistemli bir kampanyanın olduğuna işaret edip 'Amaçlarına ulaşamayacaklar' dedi.

Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Gülaçtı, kimden gelir ise gelsin İl Başkanı Fikret Yeni'ye yönelik olarak kamuoyu önünde kirli ilişkilerle ilişkilendirilen aleyhteki bu çabaların akıldan ve izandan yoksun olduğunu belirtip 'Adana'ya bizler seçilmiş kişiler olarak hizmet etmeye çalışıyoruz. Sayın İl Başkanımızda bu kente hizmet için mesaisini harcayan bir kişidir. İddiaları karalama kampanyası olarak görüyorum. Buna da ne teşkilatlarımız, ne de genel merkezimiz izin verir' dedi.


GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ


Ak Parti'nin yetkili kurullarının kendi teşkilatlarının başkanlarını ve onun çalışma temposunu yakından takip ettiklerini bildiğinin altını çizen Gülaçtı, 'Hizmetleriyle söyleyecek sözleri olmayan, tarlada izi olmayanlar bugün şahıslara kadar inerek kişilerin şahsında partimizi yıpratmaya çalışıyorlar. Ne yazık ki güneş balçıkla sıvanmaz. Sayın Fikret Yeni, Ak Parti'nin Adana'daki teşkilatının başarılı çalışmalara imza atan bir neferidir. Amaçlarına ulaşamayacak insanlar ancak Adana'ya zarar verirler' sözleriyle görüşlerini dile getirdi.