Hadi,Gündoğdu Red Dolphin kulübü yöneticilerini kabul etti‏

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, spor yapanların sayısının artmasıyla sağlık harcamalarının azaldığını ve tasarruf sağlandığını söyledi.

Hadi, Gündoğdu Okulları bünyesinde faaliyet gösteren Red Dolphin Spor Kulübü Başkanı Ayhan Arısoy, yönetim kurulu üyeleri Ömer Kaytan, Selma Orhan, Ozan Kaplan, Diren Özgül veErsin Pamukçu ile Gündoğdu Okulları Genel Müdürü Naide Karaoğlu, basketbol antrenörleri Fırat Bozkurt ve Emrah Kayataş ile Milli takım masörü Hasan Kömür’ü makamında kabul ederek başarılar diledi.

Sporun altyapısı ve temelini okulların oluşturduğunu, okul-kulüp-aile üçgeninde başarı sağlanacağını ifade eden Hadi, şöyle devam etti:

“Gündoğdu okulları kentimizin saygın eğitim kurumlarından birisi. Okulun kurucuları eğitime verdikleri önemi sporda da gösteriyorlar. Ülkemizde, spor bilinci ve kültürü geliştikçe uluslararası arenada kentlerimizin ve ülkemizin sesini duyuruyoruz.  Burada ailelere ve okul yöneticilerine büyük görev düşüyor. Spor yapanların sayısı artıkça sağlık bütçesi harcamaları azalır ve tasarruf sağlanır. Spor Genel Müdürlüğü’müz yeni bir uygulama başlatıyor. Olimpik 5 branşta faaliyet gösteren spor kulüplerine nakdi yardım yapıyoruz. Kentimizde sporun gelişmesi için tüm spor kulüplerinin emirlerindeyiz. “

 

-ARISOY: “ÇAĞDAŞ TESİSLERE SAHİBİZ”-

Gündoğdu Red Dolphin Spor Kulübü Başkanı Ayhan Arısoy, spor salonun yanı sıra, yarı olimpik ölçülerde yüzme havuzuna sahip olduklarını, yüzme ve basketbolda faaliyet gösterdiklerini, mevcut 2600 öğrenciye spor yaptıracaklarını belirtti.

Okulun kurucularından ve öğretmenlerinden büyük destek gördüklerini ifade eden Arısoy, “Deneyimli antrenörler sayesinde okul-kulüp işbirliğinin en güzel örneğini sergiliyoruz.  Başta okulumuzun öğrencileri olmak üzere kentteki tüm yetenekli sporculara fırsat yaratacağız. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’ye teşekkür ederiz. Bize her zaman önderlik yaptı ve yol gösterici oldu” diye konuştu.

Arısoy, kulübün yüzme antrenörlüğünü ise Gamze Togay ile Seren Naz’ın yaptığını da sözlerine ekledi.

Konuşmalardan sonra, Gündoğdu Okulları Genel Müdürü Naide Karaoğlu, İl Spor Müdürü Hadi’ye çiçek verdi.