Hadi, Güreş Federasyonu İl Temsilcisi İnce'yi kabul etti

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Güreş Federasyonu Adana İl Temsilcisi Yusuf İnce, antrenörler Mikdat Birer, Hüseyin Birer ve Fatih Bozdemir’i makamında kabul etti.

Hadi, “Ata Sporu Güreş”e her zaman destek verdiğini, sporcu, hakem ve antrenörlerin gelişme yapması için tüm olanakları seferber ettiğini kaydetti.

Güreş Eğitim Merkezleri’nin çok yararlı olduğunu, burada Avrupa, Dünya ve Olimpiyat şampiyonları yetiştiğine dikkati çeken Hadi, şöyle devam etti:

“Türkiye’de değişik bölgelerde 15 ilde güreş eğitim merkezleri bulunuyor. Adana’da da bulunduğunu İsmet Atlı Güreş Eğitim Merkezi var. Bu merkezde 24 öğrenci  4 özverili antrenör tarafından antrenörlerimiz özveriyle görev yapıyor. Merkeze alınan başarılı küçük sporcular hem okullarına devam ediyorlar hem de  güreşin tüm inceliklerini öğreniyorlar İsmet Atlı Yatılı Güreş Eğitim Merkez’nden  Şeref Can Karani ile Zeynel Zeytun, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’na hazırlanan Milli Takım kampına davet edildiler. Tüm ihtiyaçları karşılanan öğrenciler çok şanslı. Bu sporcuların diyetisyen gözetiminde beslenmeleri, dinlenmeleri, teorik dersleri ve konaklamaları merkezde yapılıyor.“

Hadi, Osmaniye, Hatay, Gaziantep, Kilis, Mersin gibi yakın illerle ikili müsabaka yapılması için gerekli desteği vereceğini de sözlerine ekledi.

-İNCE: “OKULLARI TARIYOR, YENİ YETENEKLER ARIYORUZ”-

Güreş Federasyonu İl Temsilcisi Yusuf İnce, okulları tarayarak yeni yetenekli sporcular aradıklarını belirtti.

İl Spor Müdürü Fazlı Bayram Hadi’ye götürdükleri tüm projelere sıcak baktığının altını çizen İnce, komşu illerle ikili müsabaka yapacaklarını, sporcu ve kulüp sayısının artırılması için çalışmalar başlattıklarını ifade ederek, il Müdürü Hadi’ye teşekkür etti.