Haftanın en karlı takımı oldu

TFF 1. Lig'de 26. Haftanın en karlı takımı Adana Demirspor oldu. 6 puanlık maçta İstanbulspor'u yenerek 3 puanı hanesine yazdıran mavi-lacivertliler, Giresunspor'un yenilmesi, Samsunspor'un berabere kalmasıyla haftayı 11 puanlık kazançla kapattı.

TFF 1. Lig’de 26. Haftanın en karlı takımı Adana Demirspor oldu. 6 puanlık maçta İstanbulspor’u yenerek 3 puanı hanesine yazdıran mavi-lacivertliler, Giresunspor’un yenilmesi, Samsunspor’un berabere kalmasıyla haftayı 11 puanlık kazançla kapattı.

Kendi sahasında İstanbulspor’u 2-0 yenerek puanını 48’e yükselten Adana Demirspor, lider Giresunspor’un sahasında Bandırmaspor’a 1-0, takipçisi Samsunspor’un da Altınordu ile deplasmanda 1-1 berabere kalmasıyla ilk 2 sıradaki takımlarla aradaki puan farkını da kapattı.

Mavi-lacivertlilerin lider Giresunspor ile arasındaki puan farkı 5’e, ikinci sıradaki Samsunspor ile de 2’ye indi. Giresunspor ile Samsunspor’un birbirleriyle oynayacağı bu hafta da Samsunspor’un puan kaybetmesi halinde Adana Demirspor deplasmanda Eskişehirspor’u yenerse puan cetvelinde ilk 2 arasında yer alacak.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Öte yandan, mavi-lacivertliler, Eskişehirspor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde Teknik Direktör Samet Aybaba nezaretinde sürdürüyor. Bir saati aşkın süren dünkü antrenmanda futbolcuların bir hayli keyifli oldukları gözlendi.