Hak eden kazansın

Adanaspor ve Adana Demirspor Adana derbisinde bu akşam kozlarını paylaşacak. Adanaspor'un play-off, Adana Demirspor'un ise alt sıralardan kurtulma mücadelesi yaptığı her iki takımın mücadelesinde Adana Spor kamuoyu hak edenin kazanmasını istiyor.

Adanaspor ve Adana Demirspor Adana derbisinde bu akşam kozlarını paylaşacak. Adanaspor’un play-off, Adana Demirspor’un ise alt sıralardan kurtulma mücadelesi yaptığı her iki takımın mücadelesinde Adana Spor kamuoyu hak edenin kazanmasını istiyor.

Bu akşam ev sahibi takım durumundaki Adanaspor dün Teknik Direktör Osman Özköylü nezaretinde Osman Yereşen Tesisleri’nde son antrenmanını yaptı. Antrenmanda Özköylü,  futbolculardan hata yapmamalarını isterken, alacakları galibiyetle üst sıralara biraz daha yaklaşacaklarını ifade etti.

Turuncu-beyazlılar antrenmanın ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

ADANA DEMİRSPOR CEPHESİ

Bu arada, deplasman takımı konumundaki mavi-lacivertliler de son çalışmalarını Teknik Drektör Mustafa Uğur nezaretinde Aytaç Durak Tesisleri’nde gerçekleştirdi. Uğur, Adanaspor’u yenerek alt sıralardan bir an önce kurtulma arzusunda olduklarını belirtti.

HAKEM KAAN NUMANOĞLU-

5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda Saat 19.00’da başlayacak maçı Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Yardımcılıklaırnı da Gökmen Olgaç ile Deniz Caner Özaral yapacak.