Hak eden kazansın

TFF 1. Lig'de Pazar günü yapılacak olan derbi öncesi Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ile Adanaspor A.Ş. Başkanı Bayram Akgül, TSYD Adana Şubesi'nde bir araya gelerek dostluk mesajı verdiler.

TFF 1. Lig’de pazar günü yapılacak olan derbi öncesi Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ile Adanaspor A.Ş. Başkanı Bayram Akgül, TSYD Adana Şubesi’nde bir araya gelerek dostluk mesajı verdiler. TSYD Adana Şube Başkanı Kurtul Çakın’ın moderatörlüğündeki buluşmada ilk sözü derbide ev sahibi konumunda olan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak aldı.

Adanaspor ile Adana Demirspor arasında son iki yıldır tatlı bir rekabetin yaşandığını belirten Adana Demirspor Kulüp Başkanı Murat Sancak, derbi maçlarının sonuçlarının belli olmadığını belirtip ‘İyi oynayan kazansın diyorum ama kazanan tarafta elbette biz olmak istiyoruz.” dedi. Başkan Murat Sancak en nihayetinde Pazar günü zorlu bir 90 dakika yaşayacaklarını belirterek ‘Ben her iki takımında bu şehrin takımı olması nedeniyle kardeşçe, dostça bir karşılaşmada güzel futbol ile anılan bir derbiyi yaşamak istiyoruz. Tabi ki kazanan da biz olmak istiyoruz” temennisinde bulundu.

Sancak, Adanasporla her zaman dost olduklarını ve bu dostluğu sürdüreceklerini, transferi büyük ölçüde tamamladıklarını ancak 5 Ekim’e kadar sürelerinin bulunduğunu, şirketleşme çalışmalarının da sürdüğünü bildirdi. Sancak, Süper Lig için 60 milyon lira tutarında bir takım oluşturduklarını da kaydetti.

 Dostluk içinde geçsin

 Adanaspor A.Ş. Başkanı Akgül de yarın Adana Demirspor ile Türkiye’nin sonucunu merakla beklediği bir derbi maçı yapacaklarını ifade ederek, ‘’İlk defa bir derbi seyircisiz oynanacak. Sonuç ne olursa olsun dostluk içinde geçsin. Ancak kazanan biz olmak istiyoruz’’ dedi.

Bir transfer daha yapacaklarını anlatan Akgül, arzuladıkları hedefe lig sonunda ulaşacaklarına inandığını bildirdi.